Trending

Ετοιμάζεται δίωξη στα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών

Την επόμενη Τρίτη έχει οριστεί η ακρόαση στη Βουλή για το διορισμό του Δημήτρη Τσαμάκη στη θέση του προέδρου της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων).

Αυτό σημαίνει ότι, εκτός απρόοπτου, τις επόμενες μέρες ο κ. Τσαμάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν αυτό σημαίνει ότι άμεσα η ΕΕΤΤ τίθεται σε κανονική λειτουργία.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης επανέλαβε ξανά στη Βουλή πρόσφατα, απαντώντας σε ερώτημα του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά, ότι περιμένει το πόρισμα του αντιεισαγγελέα όσο αφορά την καταγγελία που έχει κάνει για το διαγωνισμό της Digea, προεξοφλώντας ουσιαστικά ότι θα ασκηθεί δίωξη στα μέλη της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ. 

Επίσης επανέλαβε ότι η ΕΕΤΤ δεν πρέπει να έχει ως αρμοδιότητα τις αδειοδοτήσεις, κάτι που γι΄ αυτόν συνιστά «τέχνασμα» των προηγούμενων κυβερνήσεων ώστε να μην αναλαμβάνουν ευθύνες. Όπως (ξανά) είπε η αρμοδιότητα της αδειοδότησης των κεραιών θα επιστρέψει στο υπουργείο Υποδομών, χωρίς πάντως να δεσμευτεί για το πώς και το πότε θα γίνει.
infocom.gr
Νεότερη Παλαιότερη