Trending

Β.Μαρινάκης: αγοράζει Βρετανική ομάδα

Επιχειρηματική κίνηση στο χώρο του ποδοσφαίρου στη Βρετανία φέρεται έτοιμος να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η τοπική βρετανική εφημερίδα «Nottingham Post».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νυν ιδιοκτήτης του συλλόγου, Αλ-Χασάουι, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, η οποία θα σημάνει μία πολύ σημαντική επένδυση στον σύλλογο της Φόρεστ από τον Έλληνα επιχειρηματία και θα αφορά το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας.

Το δημοσίευμα της Νottingham Post:

«Ο Αλ-Χασάουι φέρεται να βρίσκεται πλέον κοντά στη συμφωνία με τον Μαρινάκη, η οποία θα σημάνει μία πολύ σημαντική επένδυση στον σύλλογο της Φόρεστ από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, με τον Αλ-Χασάουι να παραμένει όμως στη θέση του προέδρου.

Τα εναπομείναντα βήματα για να ολοκληρωθεί το deal αφορούν την έγκριση της συμφωνίας από τη Football League, μίας συμφωνίας η οποία θα περιλαμβάνει χορηγία από τον Έλληνα εφοπλιστή και πιθανή μετονομασία του γηπέδου της Νότιγχαμ Φόρεστ, του Σίτι Γκράουντ».
fortunegreece.com
Νεότερη Παλαιότερη