ΤΕΛ. ΝΕΑ
26 Μαΐου 2016

Βαγενά: Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια του Υπερταμείου

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ κ. Βαγενά δήλωσε ότι τα 99 χρόνια του υπερταμείου δεν πρέπει να μας τρομάζουν.

Συγκεκριμένα, η Βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ δήλωσε ότι: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες. Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος» συνέχισε η ίδια. Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά.  Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική.»
axiaplus.gr