ΤΕΛ. ΝΕΑ
3 Ιουνίου 2016

Athens Motor Show 2016

Η Τετραπλή Μεγάλη Έκθεση Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας, Ποδηλάτου και Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, Athens Motor Show 2016 θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo (Ελ. Βενιζέλος) από  5 έως 13 Νοεμβρίου.

Η Διοργάνωση: Η Έκθεση συνδυάζει Εκθέματα κοινού ενδιαφέροντος στον ίδιο χώρο, στον μόνο που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ένα τέτοιου μεγέθους event, περιλαμβάνει και καλύπτει όλες τις ανάγκες σε όλους τους κλάδους της τροχοφόρας μετακίνησης, προσαρμοσμένης στο σήμερα και θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες κοινού και εκθετών.
Στην έκθεση θα συμμετάσχει η πλειοψηφία των εταιρειών-αντιπροσωπειών που θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα και φυσικά όλες τις εξελίξεις της παγκόσμιας Βιομηχανίας των Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών και Ποδηλάτων.

Ο Χώρος: Το Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος είναι το πιο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο στην Ελλάδα με τέλεια πρόσβαση από όλα τα μέσα, οργανωμένους χώρους στάθμευσης και αναψυχής, διαθέτει όλες τις παροχές και το οποίο ικανοποιεί απόλυτα το πάγιο αίτημα των εταιρειών για τη διοργάνωση της Έκθεσης σε χώρο εφάμιλλο των αντιστοίχων Ευρωπαϊκών.


Οι Παράλληλες εκδηλώσεις: Εκτός από τα προγραμματισμένα Test Drives και Test Rides, θα οργανωθούν ημερίδες με ευρηματική θεματολογία σχετικές με τους κλάδους, προβολές live αγώνων F1 και MotoGP αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις-εκπλήξεις μαζί με επιδείξεις, διαγωνισμούς και Happenings που θα χαρίσουν άφθονο θέαμα και θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210. 6800.600 ή expa@expa.gr