Trending

Δημήτρης Ιτούδης: νέο "χρυσό" συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα συνεχίσει για άλλα τρία χρόνια ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα έως το 2019.

Ο 45χρονος προπονητής θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας προπονητής, αφού οι ετήσιες αποδοχές θ' αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ (μαζί με τις αμοιβές των συνεργατών του)! Άρα 6 εκατ. ευρώ!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης επέκτεινε για άλλη μία τριετία τη συνεργασία του με την «ομάδα του στρατού», την οποία οδήγησε φέτος στην κατάκτηση του τίτλου στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στο Βερολίνο, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και θα δουλέψουμε μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. Είμαι υπερήφανος για το σύλλογο και για τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, την ομάδα, το ιατρικό τιμ, σε όλους όσους ανήκουν στο κλαμπ.

Ανυπομονούμε για νέες προκλήσεις. Είμαστε πεινασμένοι και διψασμένοι. Θέλουμε να δημιουργήσουμε την επόμενη γενιά στην ομάδα, που θα παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και θα υπερασπιστεί όλους τους τίτλους μας»

Ο έως τώρα απολογισμός του, μάλιστα, είναι 120 νίκες και μόλις 15 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνει μέρος η ρωσική ομάδα. «Είχαμε κάνει πρόταση στο Δημήτρη από την παραμονή του τελικού του Βερολίνου. Όταν τον προσλάβαμε δεν αμφιβάλαμε για τις ικανότητές του και μέσα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να αυξήσει την εμπειρία του και να βελτιωθεί», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος Αντρέι Βατούτιν.

Δίπλα στον Έλληνα προπονητή θα μείνουν, για τη νέα σεζόν, και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Ο Ιτούδης έχει μαζί του από το ξεκίνημα της θητείας του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Αντρέα Πιστόλη, τον Αντον Γιούντιν, τον πρώην παίκτη του Ντάρελ Μίντλετον και τους γυμναστές Κώστα Χατζηχρήστο και Εβγκένι Μπούριν.
imerisia.gr
Νεότερη Παλαιότερη