Trending

40ήμερο μνημόσυνο για τον Κώστα Κοντογεώργο

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε χθες σαρανταήμερο μνημόσυνο για τον ιδρυτή και επί πολλά χρόνια πρόεδρο της Media2day Εκδοτική ΑΕ Κώστα Κοντογεώργο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έφυγε στις 6 Αυγούστου, μετά από μακρά μάχη με τη βαριάς μορφής νόσο του Parkinson από την οποία έπασχε, σε ηλικία 70 ετών.

Στη διάρκεια της δημοσιογραφικής του καριέρας, απασχολήθηκε κυρίως στον Ελεύθερο Τύπο και στην Ημερησία κάνοντας σημαντικές επιτυχίες. Στη συνέχεια, όμως, τον κέρδισε η επιχειρηματική πλευρά της δημοσιογραφίας, με την έκδοση της εβδομαδιαίας χρηματιστηριακής/επενδυτικής εφημερίδας «ΜΕΤΟΧΟΣ», το 1998.

Η διαρκής αναζήτηση του «νέου» αλλά και η αγάπη του για τα προϊόντα της τεχνολογίας και το διαδίκτυο, ήταν εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον ώθησαν να αγκαλιάσει χωρίς δεύτερη σκέψη την ιδέα της δημιουργίας ενός χρηματοοικονομικού portal στους κόλπους της εταιρίας και να στηρίξει την ανάπτυξη του Euro2day.gr 

Έτσι ξεκίνησε μια κοινή πορεία που τελικά μετέτρεψε την Αμάλθεια Εκδοτική, όπως αρχικά λεγόταν η εταιρία που εξέδιδε τον «ΜΕΤΟΧΟ», σε Media2day Εκδοτική ΑΕ. Μια πραγματική εταιρεία «new media», που πέραν της εφημερίδας ελέγχει σήμερα τέσσερα μεγάλα sites (το Εuro2day.gr, το In2life.gr, το Iatronet.gr και το Mama365.gr), το καθένα με κορυφαία θέση στον χώρο του, από τα οποία προέρχεται και το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου εργασιών της.

euro2day.gr
Νεότερη Παλαιότερη