Trending

Η Όλγα Τρέμη σχολιάζει και αποκαλύπτει για "το τέλος" του MEGA

Σε μία σπάνια συνέντευξή της στη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε για τη νέα σεζόν, η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη υπήρξε αποκαλυπτική.

Η επί σειρά ετών παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε για τις εξελίξεις στο «Μεγάλο Κανάλι» και τόνισε ότι «τώρα που είμαστε στο τέλος, λέω ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση ώστε οι εργαζόμενοι να πάρουν δεδουλευμένα και αποζημιώσεις. Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να πληρώσουν για το Mega».

Όπως σημείωσε «δεν είναι αμελητέο να είσαι απλήρωτος πέντε μήνες» αλλά μίλησε για μια μοναδική περίπτωση λέγοντας για τους συναδέλφους της στο Mega ότι «πιο πολύ, θα έλεγα, ότι τους πονάει και τους πειράζει ότι κόβεται ένας ομφάλιος λώρος και ότι θα κλείσει το μαγαζί παρά το ότι είναι απλήρωτοι επί πέντε μήνες».

Και αυτό γιατί κατά την Όλγα Τρέμη «οι άνθρωποι στο Mega εργάζονταν και για τη φανέλα».

«Υπάρχει και θλίψη και λύπη αλλά και θυμός», είπε ακόμη περιγράφοντας τα συναισθήματα.

Όσο για το αν υπήρχαν ελπίδες σωτηρίας η δημοσιογράφος απάντησε ότι αυτό «Είναι σχετικό. Δεν ξέρω αν θα υπήρχε σωτηρία. Ήλπιζα και πίστευα ότι μπορεί να υπάρχει».

Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες η Όλγα Τρέμη είπε ότι κανείς δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα «γιατί τέσσερις άδειες;» και τόνισε ότι «αυτά τα ρυθμίζει η αγορά, όχι οι κυβερνήσεις».

«Τότε γιατί δεν κάνανε δύο να γίνει πιο καζίνο; Αυτό δεν είναι επιχείρημα. Μιλάμε πολιτικά και οικονομικά. Σε καμιά ελεύθερη οικονομία δεν τα ρυθμίζουν οι κυβερνήσεις αυτά», συνέχισε αναφορικά με τον αριθμό των αδειών.

Ειδικά για το τίμημα που καλούνται να καταβάλουν οι νέοι καναλάρχες σημείωσε μεταξύ άλλων ότι είναι «διχασμένη». Αφενός τόνισε ότι «λέω ωραία που βρέθηκαν λεφτά να δοθούν, από την άλλη μεριά δημιουργούνται προβληματικές επιχειρήσεις».

«Εάν δημιουργείς προβληματικές επιχειρήσεις τίθεται το ερώτημα του πόσο θα αντέξουν και τι ποιότητα θα παρέχουν», πρόσθεσε και σημείωσε ότι η ανεργία στον κλάδο είναι κοντά στο 35%, πάνω από τη γενική ανεργία.

«Οι 1800 που κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους θεωρώ ότι είναι σχεδόν αδύνατον να απορροφηθούν», εκτίμησε ακόμη για το τι σημαίνει για τον κλάδο το κλείσιμο καναλιών.

Σχολιάζοντας το περιστατικό στη ΔΕΘ μεταξύ της δημοσιογράφου Ευαγγελίας Τσικρίκα και του πρωθυπουργού είπε ότι «ήταν μια ρωγμή» στο κυβερνητικό επιχείρημα οι «σκληρές αλήθειες» που του είπε. Και αυτό γιατί κατά την Όλγα Τρέμη «δεν είναι το ίδιο πράγμα να σου λέει κάποιος που δεν είναι μέσα στο πρόβλημα επιχειρήματα αι άλλο κάποιος που βιώνει το φάσμα της ανεργίας».

«Του είπε μερικές σκληρές αλήθειες με τρόπο που μόνο ένας απλός εργαζόμενος μπορούσε να πει», σημείωσε.

Τέλος η επί σειρά ετών άνκοργούμαν του MEGA έριξε τα βέλη της κατά τουΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι:

«Η Αριστερά που ξέρω εγώ, που ήταν η μήτρα του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αυτή η αριστερά αλλά ήταν η αριστερά του διαλόγου, του προβληματισμού, της ανοχής απέναντι στην διαφορετική άποψη.»
pasmina.gr
Νεότερη Παλαιότερη