Trending

Διοικητής ΟΑΕΕ: Όποιος δεν μπορεί να πληρώσει, να πάει στη Βουλγαρία

Σάλος έχει ξεσπάσει από τη δήλωση του διοικητή του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), κ. Δημήτρη Τσακίρη ότι όποιος αδυνατεί να καταβάλλει εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία ας πάρει την οικογένεια του και ας πάει στην Βουλγαρία. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την "Καθημερινή", κατά την διάρκεια ημερίδας του ΟΑΕΕ στην Φλώρινα και απαντώντας σε ερώτηση ασφαλισμένου πώς από την 1η Ιανουαρίου με τις επερχόμενες ασφαλιστικές αλλά και φορολογικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, δεδομένου ότι καλούνται να πληρώσουν συνολικά το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος, ο διοικητής του ΟΑΕΕ φέρεται να είπε, εάν το θεωρούν πατριωτικό, ας πάνε στη Βουλγαρία. 

Μπορεί στη συνέχεια ο κ. Τσακίρης μιλώντας στην εφημερίδα να έκανε λόγο για παρερμηνεία των όσων είπε, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο στόχο είχε να καταδείξει ότι η ζωηράδα και η ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας, ωστόσο απαιτείται μεγαλύτερη υπευθυνότητα εν μέσω της ασφυκτικής πραγματικότητας που βιώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη