Trending

Προσελήφθη για να παίζει μουσική στον ΟΑΣΑ με 3.900€

Τη Δευτέρα δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η απόφαση πρόσληψης μουσικής επιμελήτριας η οποία θα αναλάβει την επιμέλεια της μουσικής που θα ακούγεται στα Μέσα Μεταφοράς. Το ποσό που θα λάβει η μουσική παραγωγός είναι 3.900€ μέχρι τον Δεκέμβριο. 

Σήμερα, έγινε γνωστό πως η κ. Βέρθα Ευθυμιάδου που τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης.

Εκτός από την επιλογή της μουσικής, η μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ ανέλαβε και το σχεδιασμό και προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων/δράσεων σε χώρους του Μετρό και άλλους δημόσιους χώρους καθώς και την προετοιμασία/σχεδιασμό της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».

Τι απαντά ο ΟΑΣΑ

Στη θύελλα αντιδράσεων που προέκυψαν εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο ΟΑΣΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως σχεδιάζει την «οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στα αστικά μέσα μεταφοράς, αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που παρέχει τέτοιου είδους τεχνικές δυνατότητες και ήδη υφίσταται τόσο στα λεωφορεία όσο και στα τρόλεϊ».

Για τον σκοπό αυτό ο ΟΑΣΑ «προχώρησε σε συνεργασία με μουσικό που διαθέτει άριστες περγαμηνές (διπλώματα, πτυχία, ιδιαίτερη εμπειρία) διάρκειας τριών μηνών έναντι συνολικής αμοιβής 3.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, δηλαδή με 990 ευρώ περίπου καθαρά το μήνα για τρεις μήνες. Με τη συνεργασία αυτή θα δημιουργηθεί μια πολύτιμη υποδομή, στον τομέα αυτόν, που θα μείνει στον Οργανισμό για μελλοντική χρήση και διαρκή αξιοποίηση».

Στελέχη του οργανισμού υποστηρίζουν, πάντως, πως την ίδια ώρα που πυκνώνουν τα προβλήματα με τη διαχείριση του στόλου και του προσωπικού του ΟΑΣΑ, η διοίκηση επικεντρώνεται σε παράλληλες δράσεις. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται «το Λεωφορείο Φροντίδας Αστέγων, το Λεωφορείο Υγείας, διάφορα Πολιτιστικά Δρώμενα σε σταθμούς, Διαγωνισμοί Φωτογραφίας, Εκθέσεις έργων ζωγραφικής, Εκδηλώσεις Ιστορικής και Πολιτιστικής Μνήμης κ.ά. που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε δρομολογούνται, είτε βρίσκονται στη φάση του σχεδιασμού». via Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη