Trending

Super Deal στην Αθήνα

Το super deal μεταξύ της Marriot International και του Ομίλου Χανδρή (Ξενοδοχεία Χανδρή Ελλάς Α.Ε), είναι γεγονός.

Το Chandris Metropolitan Athens στην Λεωφόρο Συγγρού μετονομάζεται σε Μetropolitan Marriot. Το εν λόγω ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενώ είναι τοποθετημένο σε στρατηγικό σημείο ανάμεσα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά. Μάλσιτα, προβλέπεται η ανακαίνιση αξίας 15 εκατ. δολαρίων του υφιστάμενου ξενοδοχείου που θα λειτουργήσει διαθέτοντας 366 δωμάτια.

Η Marriot International., που μετά την εξαγορά της Starwood Hotels & Resorts Worldwide αποτελεί την μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στον κόσμο φαίνεται πως επιστρέφει στην ελληνική πρωτεύουσα με συνεργάτη έναν από τους ισχυρότερους «παίκτες» της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς. Η Chandris Ηotels & Resorts (εταιρεία Ξενοδοχεία Χανδρή Ελλάς).είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίζεται πέντε μονάδες συνολικής δυναμικότητας 2.500 κλινών. Αναλυτικότερα,  το Chandris Metropolitan της Αθήνας (Λ. Συγγρού), το The Met της Θεσ/νίκης, το Corfu Chandris Hotel & Villas, το Dassia Chandris Hotel & Spa στην Κέρκυρα και το Chios Chandris στη Χίο.

Η Μarriot αποχώρησε από την Αθήνα στο τέλος του 2013  καθώς ό όμιλος Παρασκευαΐδη, ιδιοκτήτης του τότε ξενοδοχείου Ledra Marriott (Athens Ledra) που βρίσκεται  επίσης στη λεωφ. Συγγρού, και η Μarriott Ιnternational δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης της μονάδας. Με αυτό τον τρόπο τερματίστηκε μια συνεργασία που μετρούσε 30 ολόκληρα χρόνια. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη