Trending

Etihad Ελλάδας: Νέος Γενικός Διευθυντής

Η αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Etihad έχει νέο Περιφερειακό Γενικό Διευθυντή για την Ελλάδα και την Τουρκία: τον Δημήτρη Καραγκιουλέ.

Ο κ. Καραγκιουλές κατέχει πολυετή εμπειρία στο εμπορικό τμήμα, στις εταιρίες Etihad Airways, United και Delta Air Lines, για περισσότερα από 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των πωλήσεων και του Marketing τόσο στην Ευρώπη όσο και την Ασία.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Etihad το 2009, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ελλάδας και το 2015, διορίστηκε ως Γενικός Διευθυντής της εταιρίας στην Ταϊλάνδη.

Με έδρα την Αθήνα, ο κ. Καραγκιουλές αναλαμβάνει την ευρύτερη εμπορική ευθύνη για την Ελλάδα και την Τουρκία, με σκοπό να οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη την εμπορική στρατηγική της εταιρίας, καθώς και σε διάνθηση των σχέσεων της Etihad Airways με τον κλάδο του ταξιδιωτικού εμπορίου, καθώς και τους εταιρικούς πελάτες. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη