Trending

Ο μυστικός δείπνος [video]

Γράφει η Agnes L.

Η Άνγκελα Μέρκελ παρέθεσε δείπνο στην Καγκελαρία μετά τη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του απερχόμενοι Πλανητάρχη. Το μενού περιελάμβανε παραδοσιακά εδέσματα όπως ψητό χοιρινό, κότσι χοιρινού και λουκάνικα Νυρεμβέργης τα οποία συνοδεύτηκαν φυσικά με μπύρα και Γερμανικό κρασί.

Για επιδόρπιο παραδοσιακή μηλόπιτα apfelstrudel. Στο επίσημο αυτό δείπνο παρακάθησαν προσωπικότητες οι οποίες συνέβαλλαν ιδιαίτερα στις διατλαντικές σχέσεις. Μεταξύ αυτών ήταν ένας διάσημος διευθυντής ορχήστρας και ο Γερμανός προπονητής της Αμερικανικής ομάδας ποδοσφαίρου Γιούνκερ Κλίσμαν ενώ από Αμερικανικής πλευράς ήταν η σύμβουλος του Προέδρου για θέματα ασφάλειας Σούζαν Ράις και ο Αμερικανός Πρέσβης στο Βερολίνο Τζον Έμερσον. 

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη ημέρα η Άνγκελα Μέρκελ είχε παραθέσει δείπνο για δύο στον Μπάρακ Ομπάμα στο εστιατόριο Bel Etage του ξενοδοχείου Adion. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον κέρασε φαγητό που ονομάζεται "βρώμικο" σε ελληνική ορολογία. Λουκάνικο με κέτσαπ και κάρυ που συνοδεύεται από ένα μικρό ψωμάκι, το brothen. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη