Trending

Public και Πλαίσιο αναζητούν προσωπικό

Τα καταστήματα Public, που προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, επιθυμούν να προσλάβουν εποχικό προσωπικό για την περίοδο των Χριστουγέννων, για τα διάστημα Νομεβρίου 2016-Ιανουαρίου 2017. 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΙΕΚ/ ΤΕΙ/ ΑΕΙ και να διαθέτουν εξοικείωση με την τεχνολογία και τα προϊόντα ψυχαγωγίας. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στον δικτυακό τόπο της εταιρείας http://www.public.gr, αναγράφοντας τον κωδικό: SGRs0915_Christmas.
---
Πωλητές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τηλεφωνίας και Ψηφιακής Τεχνολογίας ζητά να προσλάβει η αλυσίδα Πλαίσιο, που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και ειδών γραφείου. 

Η εταιρεία προσλαμβάνει διοικητικούς, πωλητές αλλά και τεχνικούς, που διαθέτουν απαραιτήτως γνώσεις της Αγγλικής γλώσσας και χειρισμού Η/Υ στα καταστήματά της ανά την επικράτεια αλλά και στα κεντρικά της στη Μαγούλα. Αποστολή βιογραφικών στο site http://corporate.plaisio.gr.   Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη