Trending

Βερόπουλος: Δοικητικές αλλαγές

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία Βερόπουλος Π.Γ.Δ.Μ. των Σκοπίων έχει αναλάβει ο Λουκάς Μπίσιας, προερχόμενος από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή σε μεγάλες προμηθευτικές εταιρείες της Ελλάδας όπως Tasty, Danone, Douwe Egberts, Καραμολέγκος. 

Παράλληλα την εμπορική διεύθυνση της εταιρείας ανέλαβαν στελέχη προερχόμενα από τις Coca Cola ΠΓΔΜ και Carrefour ΠΓΔΜ και τη διεύθυνση πωλήσεων ο Θεόδωρος Δαβερώνης, με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά. Στην εταιρεία της Σερβίας η διοίκηση της Βερόπουλος ανανέωσε το τμήμα αγορών με νέους αγοραστές, ενώ δύο στελέχη προερχόμενα από τη Delhaize Serbia ανέλαβαν τη Διεύθυνση Πωλήσεων Super Vero και Jumbo.

Τη  γενική επίβλεψη της δραστηριότητας της Βερόπουλος στα Βαλκάνια έχει αναλάβει ο Γιώργος Δέδες (πρώην Εμπορικός Διευθυντής Carrefour Μαρινόπουλος), ως Γενικός Διευθυντής Βαλκανίων. Η διοίκηση της ΒΕΡΟ ΑΕ που αποτελείται από τους Νίκο Βερόπουλο, Αθηνά Βεροπούλου-Μπατάγια και Στρατή Μπατάγια δηλώνει αισιόδοξη με αυτές τις αλλαγές, με τον τζίρο και την κερδοφορία μετά τις αλλαγές να τρέχει ανοδικά και στις δύο χώρες. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη