Trending

Βίος και πολιτεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Γράφει η Agnes L.

Η πολυτάραχη ζωή του επιχειρηματία και καναλάρχη Δημήτρη Κοντομηνά. Μετά από δύο γάμους και δύο διαζύγια η ζωή του συνεχίζεται με πολλές περιπέτειες.

Η πρώτη σύζυγος ήταν η Φρίντα. Μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Μαρία η οποία μετά τις σπουδές της παραμένει στην Αμερική.

Μετά τον χωρισμό η ζωή του φέρνει στο δρόμο του μία γοητευτική γυναίκα, τη Ντίνα Πριτσιβέλη, η οποία είχε ένα σύντομο πέρασμα. 

Ένα πρόβλημα υγείας του δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει τη φυσιοθεραπεύτρια Πόλυ Ζησιμοπούλου. Ύστερα από 7 χρόνια σχέσης χωρίζουν. 

Μία καινούρια γνωριμία ξεκίνησε στη συνέχεια, με τη Σίσσυ Παπαδήμα η οποία και κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τα Διοικητικά του καναλιού της Κάντζας. Έπειτα από τρία χρόνια χωρίζουν και τραβά ο καθένας διαφορετικό δρόμο.

Η πολυτάραχη ζωή του συνεχίζεται καθώς μια καινούρια γνωριμία με μια εντυπωσιακή Κρητικιά που τον γοητεύει, την Τζίνα Ξανθάκη. Και ενώ όλοι μιλούσαν για επικείμενο γάμο δεν πρόλαβαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο βίο του καναλάρχη.

Τώρα ο Δημήτρης Κοντομηνάς φαίνεται ότι ζει μια καινούρια γνωριμία με την όμορφη Αμερικάνα Λόρυ, η οποία τον συνόδευσε στην Αίγλη του Ζαππείου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη "Έρωτας φονιάς". Τίτλοι τέλους. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη