Trending

Απεβίωσε ο τηλεοπτικός παραγωγός και διαφημιστής Ευριπίδης Κατσάρης

Απεβίωσε χθες σε ηλικία 75 ετών ο τηλεοπτικός παραγωγός και διαφημιστής Ευριπίδης Κατσάρης. Ήταν ένας από τους πρώτους τηλεοπτικούς παραγωγούς στην Ελλάδα με πληθώρα τηλεοπτικών και διαφημιστικών παραγωγών στο ενεργητικό του, που έθεσαν την βάση για την δημιουργία της Ελληνικής τηλεόρασης. 

Είχε σπουδάσει στην Ολλανδία Marketing και διαφήμιση καθώς επίσης Σχεδιασμό και Οργάνωση Παραγωγής Τηλεοπτικών Προγραμμάτων στο Hollywood.

Διατέλεσε Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Παραγωγών Ελλάδος (νυν ΣΑΠΟΕ) την περίοδο 1981-1983. Διετέλεσε μέλος της International Advertising Assosiation, μέλος της Αμερικάνικης Ένωσης Παραγωγών και της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών.

Ιδρυτής της  Διαφημιστικής Εταιρίας ΔΥΑΣ Τv Productions – με την οποία απέσπασε πλήθος πρώτων βραβείων στην διαφήμιση – και της COSMOS TV PRODUCTIONS με την οποία προχώρησε σε πλήθος τηλεοπτικών παραγωγών (Σήριαλ, Τηλεπαιχνίδια, Talk Shows) από το 1969 – 2002.
Μερικά από αυτά: Γραφείο Συνοικεσίων, Βασίλισσα Αμαλία, Ο Ανδροκλής και τα Λιοντάρια του, Μεθυσμένη Πολιτεία, Ακριβή μου Σοφία, Σαν Χειμωνιάτικη Λιακάδα, Τραγουδιστάδες της λευτεριάς, Ο μικρός ήρωας, Οι αξιόπιστοι, Μια βόλτα στο φεγγάρι κ.α. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη