Trending

Αποκαλύψεις για το Στέλεχος της Novartis Hellas που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Αποκαλύψεων συνέχεια για το πολύκροτο σκάνδαλο της Novartis στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr το στέλεχος της εταιρείας που ανήμερα την πρωτοχρονιά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει από το Galaxy του Hilton δείχνει να μην έχει καμία απολύτως διάθεση να αποκαλύψει κανένα στοιχείο που αφορά στο σκάνδαλο της φαρμακευτική εταιρείας το οποίο διερευνά η δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44 χρόνος χημικός έχει εκνευριστεί διότι έχουν αποκαλυφθεί πολλά προσωπικά του στοιχεία και για τον λόγο αυτό δεν θέλει να μιλήσει. Συγκεκριμένα εμφανίζεται να λέει στους αστυνομικούς ότι «ξέρω τι θέλετε» ωστόσο αποφεύγει να μιλήσει.

Ο 44χρονος χημικός αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο απ' αυτό στο οποίο νοσηλεύεται.

Να υπενθυμίσουμε ότι το στέλεχος της Novartis την πρώτη μέρα του χρόνου βγήκε στο μπαλκόνι του Galaxy στο Hilton και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος ζητούσε να έρθει στο σημείο η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, που έχει αναλάβει και τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis. Τελικά, οι αστυνομικοί με τη βοήθεια ειδικού διαπραγματευτή έπεισαν τον άνδρα να μην πέσει και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Α.Τ. Συντάγματος.

O 44χρονος είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της φαρμακευτικής και μάλιστα τελευταία είχε πάρει μεταγραφή στα κεντρικά της εταιρείας στη Βασιλεία της Ελβετίας. Ο χημικός από τη Θεσσαλονίκη πήρε μεταγραφή από πολυεθνική πετρελαιοειδών στη Novartis και ήταν υπεύθυνος για ένα φάρμακο για το διαβήτη το οποίο όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν πήγαινε πολύ καλά. 

Περισσότερα για το σκάνδαλο κάνοντας κλικ εδώ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη