Trending

Ένας από τους γνωστότερους Έλληνες managers επιστρέφει

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες managers με διεθνή καριέρα και πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των καταναλωτικών προϊόντων και δη στον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων, ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας, ετοιμάζει την επιστροφή του.

Πέρυσι την Άνοιξη αποχώρησε από την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος που ανήκει στον όμιλο Ahold – Delhaize ενώ έχει εργασθεί μεταξύ των άλλων σε Μars Inc. και Chipita.

Η επιστροφή του τοποθετείται την Άνοιξη, αναφέρει το Capital, και θα αφορά στην ανάληψη ρόλου manager για τη χάραξη στρατηγικής σε εγχώριο παίκτη. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει σε κοντινούς του ανθρώπους, πως παρακολουθεί την αγορά, αξιολογεί τις προτάσεις και θα επιλέξει όποιον από τους μεγάλους του κλάδου του κάνει την καλύτερη πρόταση και όχι κατ’ ανάγκη την καλύτερη οικονομική προσφορά.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, δηλαδή λίγους μήνες πριν την αποχώρησή του από την ΑΒ Βασιλόπουλος, είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών).

Εκτός από το ΙΕΛΚΑ, ο κ. Μαχαίρας έχει σήμερα ρόλο κλειδί στη διεθνή ανάπτυξη της Green Cola Company, και έχει συμβουλευτικό ρόλο σε δύο start-ups και σε πολυεθνικές εταιρείες σε επίπεδο στρατηγικής. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη