Trending

Πιέζουν τον Ευ.Τσακαλώτο να παραιτηθεί

Το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς εντάθηκε ακόμη περισσότερο με την σκληρή στάση των δανειστών στο τελευταίο Eurogroup.

Στελέχη της ομάδας "53" του ΣΥΡΙΖΑ έστειλαν μήνυμα στον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να μην υποκύψει στις πιέσεις καθώς εάν ληφθούν νέα μέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί σε δεινή θέση. Τον προέτρεψαν μάλιστα να επιλέξει την παραίτηση από τη θέση του υπουργού, ώστε να συνεχίσει να εκφράζει τη συγκεκριµένη τάση. «Αν θέλει να παραµείνει και να παίξει ρόλο στον χώρο της κινηµατικής Αριστεράς, καλό θα είναι να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού που θα εισηγηθεί νέα σκληρά µέτρα», αναφέρουν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους.

∆ιαφορετικά, όπως αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες τα παρασκήνια της Κουµουνδούρου, τη θέση του κ. Τσακαλώτου στους «53» αναµένεται να λάβει ατύπως ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος και είναι ιδιαίτερα δηµοφιλής όχι µόνο στα στελέχη του κόµµατος της Αριστεράς, αλλά και στους ψηφοφόρους της. Εξάλλου, όπως έχει γράψει και στο παρελθόν το «Secret», στο Μέγαρο Μαξίµου θεωρούν ότι ο Αρκάς πολιτικός φιλοδοξεί να γίνει ηγέτης της οµάδας των «53» του ΣΥΡΙΖΑ, που, ως γνωστόν, έχει εκφράσει την άποψη «όχι πάση θυσία στην εξουσία». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη