Trending

4ο Digital Finance Forum «Ο χρηματοπιστωτικός τομέας στην εποχή του phygital»

To νέο τοπίο που διαμορφώνεται στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, η εξέλιξη των ψηφιακών τεχνολογιών και ιδίως ο συνδυασμός των φυσικών και ψηφιακών καναλιών πώλησης και διανομής προϊόντων και υπηρεσιών είναι ένας από τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το 4th Digital Finance Forum (digitalfinance.ethosevents.eu) που διοργανώνεται από την Ethos Events.

Το συνέδριο εξελίσσεται στο ετήσιο ραντεβού του χρηματοπιστωτικού κλάδου, όσον αφορά τον τομέα της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, και το φετινό 4th Digital Finance Forum αποτελεί το επόμενο βήμα από το Digital Finance Forum 2016, το οποίο είχε επικεντρωθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τομέα και τις ανατροπές που συνεχίζουν να φέρνουν οι εξελίξεις στις ψηφιακές τεχνολογίες.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται εκπρόσωποι από τις ελληνικές τράπεζες, τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, τους αρμόδιους φορείς, startups από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και εταιρείες από το χώρο της τεχνολογίας και των υπηρεσιών. 

Οι φετινοί κεντρικοί ομιλητές του 4th Digital Finance Forum είναι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι από τη διεθνή σκηνή του Fintech. 

Ο πρώτος είναι ο Μάρκος Ζαχαριάδης, καθηγητής στο Warwick Business School και Fintech Research Fellow στο Cambridge Digital Innovation, ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους ερευνητές στο χώρο του Fintech και στην ομιλία του θα επικεντρωθεί στις ψηφιακές αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ευρώπη και όχι μόνο. 

Ο δεύτερος κεντρικός ομιλητής είναι ο Simon Brady, στέλεχος της AKJ Associates, και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη σε θέματα κυβερνοασφάλειας όσον αφορά στον χρηματοπιστωτικό κλάδο.


Στις θεματικές ενότητες περιλαμβάνεται ακόμη και μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις προκλήσεις που φέρνει στις ελληνικές τράπεζες. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη των ελληνικών τραπεζών και πιο συγκεκριμένα οι:
Σωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής & Group Chief Digital & Technology Officer, Eurobank
Νίκος Χριστοδούλου, Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης Τράπεζας & Ομίλου, Εθνική Τράπεζα
Στέφανος Μυτιληναίος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, Τράπεζα Πειραιώς
Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής, Chief Digital Officer and Retail Banking Products, Alpha Bank

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το φετινό 4th Digital Finance Forum περιλαμβάνουν τομείς όπως:
Οι ψηφιακές αλλαγές στον ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό τομέα
To νέο phygital κατάστημα
Τα νέα, ψηφιακά μοντέλα στον ασφαλιστικό κλάδο
Οι ψηφιακές αλλαγές στις μεθόδους χρηματοδότησης
Οι εξελίξεις στο χώρο των POS
Το νέο τοπίο στις ηλεκτρονικές πληρωμές
Οι ψηφιακές αλλαγές στις υποδομές του χρηματοπιστωτικού τομέα

Επιπλέον, οι παρουσιάσεις των συμμετεχόντων στο 4th Digital Finance Forum θα γίνουν με έναν περισσότερο διαδραστικό τρόπο με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή του κοινού. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη