Trending

Το Business Angels Forum IV έρχεται στην Αθήνα

Γράφει η Agnes L.

Στο Business Angels Forum IV οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους και Επενδυτές. Το Business Angels Forum ΙV συνδιοργανώνεται από την Ατλαντίς Συμβουλευτική και το Innovation Farm και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Απριλίου 2017, στο Orange Grove στην Αθήνα.

Το παρόν forum αποτελεί τη φυσική συνέχεια τριών προηγούμενων forums που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και έλαβαν χώρα στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2015 και τον Απρίλιο του 2016 αντίστοιχα, και στην Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2016. Φιλοξένησαν συνολικά 48 νεοφυείς ομάδες και πάνω από 20 επενδυτές, ενώ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και μέχρι σήμερα χρηματοδοτήθηκαν ήδη 3 επιχειρήσεις και άλλες βρίσκονται σε συζητήσεις με επενδυτές.

Το Business Angels Forum IV είναι κλειστή εκδήλωση και απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που αναζητούν χρηματοδότηση καθώς και σε Επιχειρηματικούς Αγγέλους/ Επενδυτές που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε σχετικές επενδύσεις. Βασικός στόχος του forum είναι η παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων των ομάδων μπροστά στο επενδυτικό κοινό και η πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, η οποία θα κυμαίνεται από 20.000€ έως 500.000€. Η παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων στους Επιχειρηματικούς Αγγέλους/ Επενδυτές θα λάβει χώρα ως ένα pitching event, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξει παρουσίαση των πιο ολοκληρωμένων επιχειρηματικών προτάσεων που θα επιλεγούν για το σκοπό αυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Business Angels Forum IV καλούνται να υποβάλουν έως τις 20/3/2017 το σχετικό Pitch Deck παρουσίασης του επιχειρηματικού σχεδίου (ppt),  financial projections (excel) και ένα μονοσέλιδο executive summary (word), όλα στην αγγλική γλώσσα. Η αποστολή των απαιτούμενων αρχείων θα γίνει στη διεύθυνση dimou@atlantisresearch.gr και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 20/3/2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και υποβολής οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να επικοινωνήσουν με την κα. Δήμου Ηλιάννα στο τηλέφωνο 2310 531000 (εσωτερικό 100) ή στη διεύθυνση dimou@atlantisresearch.gr. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη