Trending

Τράπεζες: Έτοιμες να στείλουν εξώδικα σε 50.000 δανειολήπτες

Σε 50.000 ασυνεπείς δανειολήπτες που δεν προχωρούν σε αποπληρωμή των οφειλών τους για αρκετό διάστημα ετοιμάζονται να στείλουν εξώδικα οι Τράπεζες στην Ελλάδα.

Στα εξώδικα αναγράφεται ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε αποπληρωμή του συνόλου της οφειλής τους. Επίσης αναφέρεται πως «παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας δεν έχετε προβεί στην εξόφληση της καθυστερημένης οφειλής, όπως υποχρεούστε από τη μεταξύ μας σύμβαση, σας δηλώνουμε ότι ρητά καταγγέλλουμε την σύμβαση και σας καλούμε να εξοφλήσετε εντός τριών ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας το ποσό των…» και καταγράφεται το σύνολο της οφειλής.

Ωστόσο ακόμα και στο παρά πέντε οι τράπεζες αφήνουν ένα «παράθυρο» προκειμένου οι δανειολήπτες να προχωρήσουν σε κάποιου είδους ρύθμιση, καθώς στα εξώδικα υπάρχει σημειώσει πως: "Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την οφειλή σας ή και τον τρόπο εξόφλησης αυτής, καλέστε στον τάδε αριθμό εργάσιμες μέρες και ώρες."

Την ίδια ώρα έχουν πληθύνει οι κλήσεις που δέχονται οι δανειολήπτες με καθυστερούμενες οφειλές από δικηγορικά γραφεία, τα οποία λειτουργούν ως εισπρακτικές εταιρείες για λογαριασμό των τραπεζών, όπως αναφέρει το Mononews. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη