Trending

To Douleutaras.gr ανοίγει τα φτερά του για Πάτρα & Ηράκλειο

Το Douleutaras.gr είναι μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει σε κάθε χρήστη να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων του αναθέτοντας χρήσιμες εργασίες στους κατάλληλους επαγγελματίες.

Έναν χρόνο μετά την επέκταση του στη Θεσσαλονίκη, το Douleutaras.gr άνοιξε τα φτερά του για δύο ακόμα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, την Πάτρα και το Ηράκλειο. 

Η πλατφόρμα μετρά ήδη τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας ενώ το 2017 εξυπηρέτησε περισσότερους από 100.000 πελάτες, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν την υπηρεσία για να ολοκληρώσουν την εργασία τους. Από ένα απλό καθαρισμό μέχρι την ολική ανακαίνιση ενός χώρου, το Douleutaras.gr φιλοξενεί περισσότερες από 90 επαγγελματικές κατηγορίες, καλύπτοντας τις ανάγκες του πελάτη σε οτιδήποτε αφορά το Σπίτι. Παράλληλα, αυξάνεται συνεχώς και ο αριθμός των επαγγελματιών που εγγράφονται στην πλατφόρμα για να αποκτήσουν online παρουσία και να αυξήσουν το πελατολόγιο τους, αγγίζοντας αυτή τη στιγμή το εντυπωσιακό νούμερο των 3.500. 

Η ταχύτητα και η ευκολία που προσφέρει η πλατφόρμα σε συνδυασμό με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών είναι οι βασικότεροι λόγοι που οι χρήστες την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Ο πελάτης καταχωρεί την εργασία του, συμπληρώνοντας μία σύντομη φόρμα όπου περιγράφει συνοπτικά τις βασικές προδιαγραφές της. Εντός ολίγων λεπτών λαμβάνει μία ή περισσότερες προσφορές από συνεργαζόμενους επαγγελματίες του Douleutaras.gr, συνοδευόμενες από το προφίλ κάθε επαγγελματία. Σε αυτό το σημείο ο πελάτης διαλέγει, χωρίς καμία δέσμευση, τον επαγγελματία και την προσφορά που ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες του. Αφού ολοκληρωθεί η εργασία, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει την ποιότητα της υπηρεσίας που έλαβε. Κατ’ αυτόν τον τρόπο προσφέρει πολύτιμη ανατροφοδότηση στους υπόλοιπους χρήστες αλλά κυρίως στην εταιρία.

Εξίσου σημαντικά είναι τα οφέλη που προσφέρει η υπηρεσία και στους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν τον αριθμό των εργασιών που εξυπηρετούν καθημερινά, αφού τους εξασφαλίζει πρόσβαση σε μια νέα, μεγάλη πελατειακή βάση αλλά και ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. 

Τον Οκτώβριο του 2017 η εταιρία που υποστηρίζεται από τα μεγαλύτερα Ελληνικά και Διεθνή Funds, μεταξύ των οποίων βρίσκεται το VentureFriends το PJ Catalyst της Τράπεζας Πειραιώς και το AddVenture, έλαβε τον τρίτο γύρο χρηματοδότησης ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Η νέα χρηματοδότηση έθεσε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της εταιρίας την επέκταση σε νέες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο πρώτος στόχος έχει ήδη επιτευχθεί, αφού μόλις ένα μήνα αργότερα, το Douleutaras.gr άνοιξε τα φτερά του για την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης. 

Ο ιδρυτής και CEO του Douleutaras.gr , Ανδρέας Γραμμάτης, δηλώνει: “To Douleutaras.gr έχει ήδη καταξιωθεί στη συνείδηση ενός πολύ μεγάλου αριθμού πελατών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που διευρύνουμε την παρουσία μας και στο κοινό της Πάτρας και του Ηρακλείου. Το επόμενο βήμα είναι η πανελλαδική μας επέκταση έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με την ίδια αμεσότητα και ποιότητα οποιονδήποτε συμπολίτη μας, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του. “ Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη