Trending

Αναστάτωση στο internet από το προκλητικό άρθρο του Θέμου Αναστασιάδη

Μεγάλη αναταραχή έχει προκαλέσει στο ελληνικό διαδίκτυο το άρθρο του Θέμου Αναστασιάδη περί Αλβανών και αριστερών συγκεντρώνοντας πληθώρα, θετικών και αρνητικών, σχολίων.

Το άρθρο έχει τίτλο «Εμείς φταίμε που κάναμε ανθρώπους τους Αλβανούς και τους αριστερούς» και αναφέρει τα εξής:

"Εκεί κατάντησε την Ελλάδα ο Τσίπρας, να μας την λένε και οι Αλβανοί που τους κάναμε ανθρώπους. Εδώ που τρώγανε και πίνανε, και ουκ ολίγοι κλέβανε, τώρα που η πατρίδα μας λόγω ΣΥΡΙΖΑ έχει πιάσει πάτο, βρήκαν ευκαιρία και βγάζουν τα απωθημένα τους όπως και όπου μπορούν.

Και δεν αναφέρομαι στην Αλβανίδα τηλεστάρλετ που οργάνωνε με λύσσα μποϋκοτάζ στον Νότη Σφακιανάκη με προσβολές τύπου «εδώ που έφτυνες τώρα θα γλείψεις» ( !!!), η οποία πήρε έτσι κι αλλιώς την απάντησή της από την φουλ επιτυχημένη συναυλία που έδωσε ο πολυσυζητημένος Έλληνας τραγουδιστής στα Τίρανα.


Κι αν θέλετε, και παρά πολύ τους έπεφτε, και δεν ξέρω κι αν θα έπρεπε να πάει ο Σφακιανάκης, παρά τους τόσους θαυμαστές που έχει εκεί (πόσο μάλλον να δηλώνει μπροστά στο αλβανικό κοινό ότι στους Έλληνες δεν τους αρέσει να δουλεύουν! Πάει γυρεύοντας να τ’ ακούσει από παντού;). Όπως δεν πολυκαταλαβαίνω τους άλλους καλλιτέχνες, που πάνε και τραγουδούν στα Σκόπια, πόσο μάλλον στην Τουρκία, με όλα αυτά που κάνουν κατά των Ελλήνων.

Υποθέτω ότι τώρα που κρατάνε τους δυο στρατιωτικούς μας κανένας δικός μας καλλιτέχνης δεν θα πάει να τους… ψυχαγωγήσει. Αν και με την πορεία της τουρκικής λίρας, τους βλέπω να ξαναγυρνάνε στους αμανέδες της κλάψας τους, αλί αλί και τρισαλί.

Λέω για την επίσημη αλβανική πολιτική που θέλει λέει να μας πάρει μέχρι και την Άρτα, παρ’ ότι με Τσίπρα θα το σκεφτούν και για την Πάτρα. Όποιος περνάει μας…, μην πω τι.

Λέω για τους διωγμούς και τα βάσανα που βιώνουν ακόμα και σήμερα οι Βορειοηπειρώτες, που τους παίρνουν, όχι μόνο σπίτια, αλλά κι ολόκληρες περιοχές με διαφορά τερτίπια και με την ανοχή πάντα της Αθήνας!

Ενώ είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε το ζήτημα της καταπίεσης της ελληνικής μειονότητας στην Ε.Ε., τώρα που οι ανόητοι «καβαλημένοι» Αλβανοί νομίζουν ότι θα μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τρομάρα τους, χάβοντας το παραμύθι που σερβίρουν οι Γερμανοί στα Δυτικά Βαλκάνια, δεν κάναμε τίποτα…

Αφήνει η ενδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα «ζωντανά» να λένε για Τσαμουριά και δεν μιλάμε για θέματα υπαρκτά, για αγριότητες κατά Ελλήνων που γίνονται εδώ και σήμερα. Αλλά τι λέμε τώρα, η Αριστερά ακούει βόρειο- ηπειρωτικό και βγάζει σπυράκια, όπως με την ονομασία των Σκοπίων.

Ίσως καλύτερα που δεν ασχολείται, γιατί μπορεί να… αποχαρακτήριζε όλη τη μειονότητα από Ελληνική στο τέλος, χάριν της Αλβανίας, και να μας το σέρβιρε για επιτυχία, όπως λέει ο σύντροφος Αλέξης για το προδοτικό Νέα Μακεδονία.

Η επιθετικότητα των Αλβανών, που κυριολεκτικά τους κάναμε ανθρώπους, ενώ μας ήλθαν απ’ τον κομμουνιστικό παράδεισο του Εμβέρ Χότζα σε ζωώδη κατάσταση, θα έπρεπε να μας έχει γίνει μάθημα.

Τους σώσαμε, τους ταΐσαμε, πλούτισαν εδώ, άλλοι εργαζόμενοι όντως σκληρά και κάποιοι ληστεύοντας ατιμωρητί, και μετά από 25 χρόνια φιλοξενίας γυρίζουν και μας δαγκώνουν σαν τα φίδια.

Παραληρούν για Μεγάλη Αλβανία μέχρι και στη Γιουροβίζιον, όπου πήγαν να μπλέξουν και την Φουρέιρα, η οποία θα έπρεπε ίσως να ήταν πιο υποψιασμένη όταν της λένε για τους αετούς και τα σχετικά, ενώ εκπροσωπεί την μαρτυρική Κύπρο.

Τελικά, όμως, μας έκανε όλους, εδώ και στη Λευκωσία, περήφανους. Άρα να μην κοροϊδεύονται κάποιοι ότι μας φταίει η κοπέλα, όταν η επίσημη Ελλάδα κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει τις κραυγές των Βορειοηπειρωτών, ενώ και τα ελληνικά ΜΜΕ δεν δίνουν όση σημασία πρέπει στα υπόδουλα αδέλφια μας στην κατεχόμενη, αν θέλετε, Βόρειο Ήπειρο!

Ναι, γιατί το κρύβουμε μόνοι μας; Για δες κάτι «μούτρα» στα Τίρανα που θέλουν να γίνουν και Ευρωπαίοι! Φοβάμαι ότι κάπως έτσι την ξαναπατάμε τώρα με τα Σκόπια.

Όπως οι Αλβανοί που, το ξαναλέω, ενώ τους κάναμε ανθρώπους από αγρίμια, μας έχουν για πρώτο στόχο όπου μπορούν, έτσι και οι Σκοπιανοί, αν τους διευκολύνουμε στην προσέγγιση με ΕΕ και ΝΑΤΟ, σίγουρα κάποια ώρα… θα μας βάλουν και κάνα βέτο!

Αν μπουν ποτέ, είναι το πρώτο κακό που θα μας κάνουν, να το θυμηθείτε. Άλλωστε, ενώ εμείς σαν κορόιδα καθόμαστε και συζητάμε την ονομασία, αυτοί παίζουν μπάλα με την Τουρκία, πασίγνωστο.

Άλλο ένα φίδι λοιπόν που τρέφουμε στον κόρφο μας σαν ηλίθιοι.

Μήπως τελικά πρέπει να αναρωτηθούμε αν είμαστε άξιοι της τύχης μας; Διότι εκτός απ’ τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς, βλέπουμε τι πάθαμε τώρα που κάναμε «ανθρώπους», πολιτικά και κοινωνικά, τους ημέτερους, περιθωριακούς μια ζωή, συριζοαριστερους: Μαχαιρώνουν πισώπλατα την πατρίδα που τους γέννησε.

ΥΓ: Μας βλέπω πάλι όλους στους δρόμους για τη Μακεδονία. Ή τους τελειώνουμε, ή την τελειώνουν."
Νεότερη Παλαιότερη