Trending

Λαμπερά βαφτίσια στις οικογένειες Γουλανδρή και Βαρδινογιάννη

Πριν από περίπου 2 μήνες η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός έγιναν για πρώτη φορά γονείς και υποδέχτηκαν στις ζωές τους την κόρη τους. 

Ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά τον μυθικό τους γάμο στο Λονδίνο, κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Thema People, σχεδιάζουν ήδη τη βάφτισή της.

H κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και ο σύζυγό της Φίλιππος Λαιμός έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίας για τη βάφτιση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Ερμιόνη. 

Οι ευτυχείς γονείς αποφάσισαν το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, που δεν είναι άλλο από αυτό της μητέρας της Μαριάννας Γουλανδρή, Χριστιάνα.

Μπομπονιέρες και μαρτυρικά σχεδιάζονται από την ίδια τη Μαριάννα Γουλανδρή, ενώ τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα αναλάβει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος άλλωστε συνδέεται με στενή φιλία, αλλά και κουμπαριά, με τη γιαγιά της Μαριάννας Γουλανδρή, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. vipnews.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη