Trending

Διαζύγιο-έκπληξη στα "βαριά" χαρτιά του Epsilon TV

Τρεις εκπομπές δεν θα συνεχίσουν να προβάλλονται στο κανάλι Epsilon από τη νέα σεζόν μετά από απόφαση των παρουσιαστών τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» στον STAR, τρία ηχηρά ονόματα του τηλεοπτικού σταθμού EpsilonTV αποφάσισαν να αποχωρήσουν και να μην συνεχίσουν τις εκπομπές τους στο συγκεκριμένο κανάλι. 

Πρόκειται για τον Νίκο Ευαγγελάτο, την Τατιάνα Στεφανίδου, και την Αννίτα Πάνια. Η αποχώρηση τους σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν έχειν να κάνει με την άφιξη του Τζώνι Καλημέρη και την ανάληψη καθηκόντων διευθύνοντος συμβούλου του καναλιού.

«Γενικότερα διάφορα πραγματάκια γίνονται στον Epsilon. Ο Νίκος Ευαγγελάτος φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά με τον Epsilon. Δεν έχει σχέση με τον Καλημέρη. Εγώ έχω μάθει ότι πριν έρθει ο κ. Καλημέρης οι συζητήσεις που έγιναν δεν είχαν ευοδωθεί. 

Μαζί του επίσης φαίνεται πως δε θα συνεχίσει και η Τατιάνα Στεφανίδου. Δεν μπορώ να απαντήσω για ποιον λόγο δεν συνεχίζει. Όπως δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δε συνεχίζει στο Epsilon και η Αννίτα Πάνια», ανέφερε ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη