Trending

Πώς να γίνεις digital entrepreneur σε ένα summer school 2 εβδομάδων

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα EIT Digital Summer Schools που αφορά δέκα διαφορετικούς τομείς και διεξάγεται σε εννέα ευρωπαϊκές πόλεις.
Γιατί σε ενδιαφέρει το EIT Digital Summer School;
  • Πρακτική εκπαιδευτική προσέγγιση (learning-by-doing)
  • Έμφαση στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα
  • Ενδιαφέροντα και πρωτοποριακά θέματα
  • Εξαιρετικές ευκαιρίες για networking!
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα έχεις αποκτήσει ένα mind-set με ισχυρά στοιχεία καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, θα έχεις εδραιώσει επαφές με άλλους φοιτητές του EIT Digital Master Schools και θα έχεις κάνει νέους φίλους.
Πρόκειται για μια πολύ καλή ευκαιρία για κατοίκους των παρακάτω χωρών: Βουλγαρία, Ελλάδα, Εσθονία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία και Τσεχία.
Το κόστος για τη συμμετοχή στα Summer Schools είναι €750 κατ’ άτομο, ενώ προσφέρεται επίσης διαμονή σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι φοιτητές του EIT Digital master school στην προνομιακή τιμή των €250 (σε διαμοιραζόμενο δωμάτιο, για 12 βράδια). Για αριστούχους φοιτητές προσφέρονται υποτροφίες.
Αναλυτικά, προσφέρονται τα εξής προγράμματα για το 2018:
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις τοποθεσίες και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, επισκεφθείτε το https://www.eitdigital.eu/eit-digital-academy/summer-schools/.  
Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 31 Μαΐου 2018Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη