Trending

Δεύτερο κανάλι αγοράζει ο Ιβάν Σαββίδης;

Σύμφωνα με το Κυπριακό CyprusTimes, ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά τη διεύθυνση του κυπριακού καναλιού TV ONE αναμένεται να φέρει η τρέχουσα εβδομάδα, καθώς οι συζητήσεις της Αρχιεπισκοπής με τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν τα ηνία βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Η απόφαση για αποχώρηση της Εκκλησίας από το κανάλι και η υπενοικίαση του για κάποια χρόνια έχει ληφθεί εδώ και καιρό και όλες οι προτάσεις που βρίσκονται στο τραπέζι συζητούνται διεξοδικά

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει δύο πρόσωπα των media, ένα από Κύπρο και ένα από Ελλάδα.


Πρόκειται για τον μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και τον τέως Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, ο οποίος έχει αποχωρήσει πρόσφατα από την τηλεόραση του Alpha, τα ηνία της οποίας ανέλαβε ο κύριος Παπαέλληνας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ενδιαφέρον για τη διαχείριση του καναλιού του Αρχαγγέλου έχει επιδείξει και ο ιδιοκτήτης του Φιλελευθέρου Νίκος Χρ. Παττίχης μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα.

Στο μεταξύ, προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων που αναμένουν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, κυρίες όσον αφορά το επαγγελματικό τους μέλλον.
Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη