Trending

Η Huawei συμμετείχε ενεργά στην έκθεση CEBIT 2018

Η Huawei συμμετείχε ενεργά στην έκθεση CEBIT 2018, παρουσιάζοντας τις ψηφιακές καινοτομίες της με θέμα "Καινοτομώντας στις νέες Τεχνολογικές Λύσεις Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Ο δρόμος προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό". Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Huawei παρουσίασε το νέο της όραμα, τις τεχνολογίες, την πλατφόρμα και τις εξελίξεις των οικοσυστημάτων, ενορχηστρώνοντας τη "συμφωνία ψηφιακού μετασχηματισμού" με περισσότερους από εκατό πελάτες και συνεργάτες.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει καταστεί επιτακτική ανάγκη για όλες τις επιχειρήσεις και ακριβώς όπως μια «συμφωνική ορχήστρα», απαιτεί όλες οι τεχνολογίες να συνεργάζονται αρμονικά για την προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης. Σε εκθεσιακό χώρο άνω των 3.000τ.μ., η Huawei παρουσίασε στην CEBIT 2018, τα τελευταία προϊόντα ICT όπως λύσεις cloud computing, IoT, Artificial Intelligence, Big Data και ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς και το αναβαθμισμένο κέντρο δεδομένων (Data Center),  εταιρικά Campus δίκτυα, eLTE και επιχειρηματικές λύσεις επικοινωνίας. 

Οι λύσεις αυτές χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως στις έξυπνες πόλεις, στα αεροδρόμια, στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, και στον ενεργειακό και κατασκευαστικό τομέα.


Μαζί με περισσότερους από 100 συνεργάτες, η Huawei συμμετείχε στην CEBIT 2018
με σκοπό την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της βιομηχανίας

Διευθύνοντας την «ψηφιακή ορχήστρα» του Ψηφιακού μετασχηματισμού στην CEBIT

Ο Yan Lida, πρόεδρος της Huawei Enterprise BG, δήλωσε: "Ως λαμπρό μαργαριτάρι της ευρωπαϊκής μουσικής, η Γερμανία είναι η γενέτειρα των συνθετών μεγάλων συμφωνιών. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να θεωρηθεί ως μια συμφωνία, όπου η Huawei λειτουργεί αρμονικά με τους πελάτες και τους συνεργάτες της μέσω του συντονισμού των cloud-pipe-device. 

Στην φετινή CEBIT, το θέμα της Huawei είναι η «συμφωνία ψηφιακού μετασχηματισμού». Κάθε επιχείρηση θα είναι ψηφιακή στο μέλλον, θα χτίσει τη δική της πλατφόρμα ή θα γίνει μέρος της πλατφόρμας. Η Huawei Enterprise Business Group δεσμεύεται να δημιουργήσει καινοτόμες, ανοιχτές, ψηφιακές πλατφόρμες, βοηθώντας τις εταιρείες να επιτύχουν τη σύγκλιση τεχνολογιών πληροφορικής (ΙΤ) και λειτουργικών τεχνολογιών (ΟΤ), καθώς και την ευρύτερη τεχνολογική και επιχειρηματική τους σύγκλιση. Ελπίζουμε να φέρουμε τις ψηφιακές τεχνολογίες σε κάθε εταιρεία  για έναν πλήρως συνδεδεμένο, έξυπνο κόσμο».

Οι εκθεσιακοί χώροι "Βιομηχανία & οικοσύστημα" και "Τεχνολογία" προβάλλουν τις δυνατότητες της ψηφιακής πλατφόρμας της Huawei

Στον τομέα της «Βιομηχανίας & των Οικοσυστημάτων», η Huawei συνεργάζεται με περισσότερες από εκατό εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της SAP, της Honeywell και της Accenture, για να παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις και επιτυχημένα έργα. Αυτές οι λύσεις καλύπτουν έξι μεγάλους κλάδους: Smart City, χρηματοπιστωτικό, κατασκευαστικό, ηλεκτρικής ενέργειας, μεταφορών και λιανικής πώλησης. 

Η Huawei παρουσίασε για πρώτη φορά την ψηφιακή πλατφόρμα Smart City. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει πέντε βασικές δυνατότητες συντονισμού για το IoT, τα Big Data, έναν χάρτη γεωγραφικού συστήματος πληροφοριών (GIS), Video Cloud και τις συγκλινόμενες επικοινωνίες. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν στις πόλεις να μοιράζονται αποτελεσματικά τους διάφορους βασικούς πόρους με συνεργάτες του οικοσυστήματος για να διευκολύνουν την ανάπτυξη εφαρμογών και να υποστηρίζουν την καινοτομία της διακυβέρνησης της πόλης. 

Η λύση Smart Airport 2.0, η οποία βασίζεται σε νέες τεχνολογίες πληροφορικής, όπως το IoT, το cloud computing και το Big Data, παρουσιάστηκε επίσης για πρώτη φορά στην CEBIT. Η λύση έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις ροές πληροφοριών στα αεροδρόμια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια των αεροδρομίων με σκοπό να αυξήσει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και να βελτιώσει την εμπειρία των επιβατών καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Στον τομέα της «Τεχνολογίας», η Huawei παρουσίασε τα τελευταία προϊόντα και λύσεις που βασίζονται σε IoT, cloud, AI, 5G και άλλες τεχνολογίες αιχμής. Πιο συγκεκριμένα παρουσίασε μια λύση Intent Driven Network (IDN) για τον κλάδο της τεχνολογίας, μια ιδιωτική λύση cloud της επόμενης γενιάς -την υβριδική λύση cloud για το Azure Stack-, μία αναβαθμισμένη πλατφόρμα IoT -την βελτιωμένη ασύρματη λύση IoT για τις επιχειρήσεις-, την πιο πρόσφατη λύση υβριδικού cloud και μια πρόσφατα λανσαρισμένη κάμερα που βασίζεται σε λογισμικό AI. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Huawei παρουσίασε τις πλήρεις λύσεις Cloud Data Center, καλύπτοντας τους κλάδους ενέργειας, πληροφορικής και δικτύου.

Τις επόμενες τρεις δεκαετίες, η ψηφιοποίηση θα αναδιαμορφώσει κάθε βιομηχανία και η νοημοσύνη θα έχει βαθιές επιπτώσεις σε κάθε επιχείρηση. Οι κορυφαίες επιχειρήσεις της βιομηχανίας είναι πρωτοπόροι στον ψηφιακό μετασχηματισμό και σήμερα, 197 από τις εταιρείες Fortune Global 500, συμπεριλαμβανομένων 45 από τις 100 κορυφαίες, έχουν επιλέξει την Huawei ως εταίρο του ψηφιακού τους μετασχηματισμού. 


Στην CEBIT 2018, η Huawei ανακοίνωσε νέες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες με σκοπό την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού:
Η Huawei και η πόλη Duisburg της Γερμανίας ανακοινώνουν από κοινού το "Rhine Cloud" για μελλοντική ανάπτυξη του Smart City. Και τα δύο μέρη συμφωνούν να ψηφιοποιήσουν τα συστήματα δημόσιας υπηρεσίας και να μεταρρυθμίσουν τις κυβερνητικές υπηρεσίες για την κατασκευή σύγχρονων υποδομών πόλεων και τρόπων λειτουργίας.
Η Huawei και η Microsoft ξεκινούν τη λύση υβριδικού cloud Azure Stack.
Η Huawei και η Marlon υπογράφουν MoU και προωθούν λύση βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη στις αγορές λιανικής
Η Huawei, η InfoVista και η ARM δημιουργούν και εκκινούν από κοινού ένα ανοιχτό SD-WAN οικοσύστημα καθώς και την κοινή SD-WAN λύση.
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη