Trending

Power of Love: Η Άννα Λορένη αποκαλύπτει

Η Άννα Λορένη μετά την αποχώρησή της για προσωπικούς λόγους από το Power of love μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε σε ένα live του επίσημου fan club του Power of Love. Ο λόγος που έφυγε ήταν οι επαγγελματικές της εκκρεμότητες και η βίζα της στο Ντουμπάι.

Μιλώντας στο βίντεο αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στην παραγωγή ρίχνοντας τις μπηχτές της. Για την επιλογή αν θα μείνουν Δώρος και Αθηνά στο σπίτι ή όχι δήλωσε: 

«Η ένστασή μου δεν ήταν αν θα γυρίσουν τα παιδιά ή όχι πίσω. Είχα στεναχωρηθεί επειδή η παραγωγή έβαλε εμάς να πάρουμε θέση. Θεώρησα άδικο να ψηφίζω εγώ για την τύχη των παιδιών. Δεν ήταν δική μας δουλειά να αποφασίσουμε ποιος θα μείνει και ποιος θα βγει από το σπίτι».

Μάλιστα φρόντισε να τονίσει: «Εγώ μπήκα σε ένα κοινωνικό πείραμα το οποίο ξεκάθαρα έλεγε ότι 14 άγνωστοι θα αναμετρηθούν, θα διαγωνιστούν και θα γίνει το πείραμα ανάμεσα σε 14 αγνώστους… Αυτό που λένε για αγάπες θα κάνει φτερά μόλις περάσουν την πόρτα της εξόδου. 

Για αυτό είπε ότι ο Δώρος και η Αθηνά είναι νικητές. Επειδή τα παιδιά είναι ακόμη μαζί και έχει περάσει καιρός, είναι αυτοί που κέρδισαν κάτι».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του reality. «Υπάρχει μία διαδικασία που φαντάζομαι ότι ο κόσμος δεν την γνωρίζει», είπε και εξήγησε: «Είναι η διαδικασία του τελικού που ο κόσμος θα στείλει ένα άτομο στον τελικό για να πάρει το power of love. 


Θέλω ο κόσμος να ψηφίσει τον Παναγιώτη να πάει στον τελικό. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δείξει ήθος και αξία και έχει κρατήσει τον χαρακτήρα του σταθερό». peoplegreece.com Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη