Trending

Survivor Spoiler (24/6): Σοβαρός τραυματισμός παίκτη - πιθανή αποχώρηση

Μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, το παιχνίδι - μοιραία - γίνεται ατομικό, κάτι που θα προκαλέσει τεράστια ανατροπή των ισορροπιών.

«Από εδώ και πέρα, τα ξεχνάτε όλα. Από σήμερα, το παιχνίδι αλλάζει, αφού το Survivor γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, ο κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του», ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες.

Οι παίκτες, λοιπόν, σήμερα παίρνουν μέρος στο πρώτο ατομικό αγώνισμα με έπαθλο άνεσης, το οποίο θα έχει νικητές έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, σύμφωνα μάλιστα και με το τρέιλερ του επεισοδίου, θα τραυματιστεί άσχημα παίκτης των Μαχητών!


Μετά τα σπασμένα δόντια του Ηλία Γκότση, ο Νικόλας Αγόρου θα πέσει θύμα τραυματισμού και αν κρίνουμε από τα ουρλιαχτά του, αλλά και από τις αντιδράσεις των συμπαικτών του, μόνο επιπόλαιος δεν είναι.

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να «προδικάσουν» ακόμα και την οριστική αποχώρηση του Μαχητή από το Survivor. Κάτι πάντως που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται… Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη