Trending

Σκοτώθηκε σε απίστευτο δυστύχημα 50χρονος υψηλόβαθμο στέλεχος της Grant Thornton Ελλάδος

Ενα πρωτοφανές δυσφτύχημα στοίχισε τη ζωή σήμερα το πρωί σε έναν 50χρονο ορκωτό λογιστή, ο οποίος ενώ κανονικά έπρεπε να περιμένει το ασανσέρ που οδηγεί στο παρκινγκ, φαίνεται πως πάτησε γκάζι και έπεσε με το ΙΧ του κάθετα στο κενο, από ύψος 10 μέτρων.

Το δυστύχημα συνεβη στη Νέα Σμύρνη, σε κτίριο στη διασταύρωση της  Λεωφόρου Αμφιθέας 2 και της Λεωφόρου Συγγρού.

Ο 50χρονος ορκωτός λογιστής ελεγκτής και σύμβουλός επιχειρήσεων της εταιρίας GRANT THORNTON,  έφτασε με το ΙΧ του στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στη Νέα Σμύρνη οδηγώντας το Mini Cooper του και περίμενε να μπει στο ασανσέρ αυτοκινήτων για να κατέβει στο υπόγειο πάρκινγκ. Ομως  πάτησε άγνωστο για ποιο λόγο το γκάζι πριν ανοίξουν οι πόρτες του ασανσέρ, τις έσπασε και έπεσε με το αυτοκίνητο στο φρεάτιο.

Το πάρκινγκ έχει τρία υπογεια και ο ανελκυστήρας κατευθύνεται στον όροφο που καλείται μόνον όταν έχουν πληκτρολογηθεί οι κωδικοί σε ειδικό τηλεχειριστήριο. Δεν ξέρουμε αν ο 50χρονος πληκτρολόγησε ή όχι τον κωδικό, πάντως το ΙΧ του φαίνεται πως «γκάζωσε» εκτός ελέγχου, αφού ορμησε στις κλειστές πόρτας του ασανσέρ και σπάζοντάς τες έπεσε στο κενο.

Ο οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου -όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μετά τον απεγκλωβισμό του από ανδρες της Πυροσβεστικής, ήταν ήδη νεκρός.


Είχε δύο παιδιά και υπήρξε στέλεχος της Grant Thornton Greece, στην οποια εργαζόταν  εδώ και 20 χρόνια

Είχε ειδικευση στην παροχή ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τραπεζες και  σε  εταιρείες τόσο του ιδιωτικού όσο  και του δημόσιου τομέα. Ήταν μέλος του ΔΣ της Grant Thornton, και διαχειριζόταν τακτικούς  οικονομικούς ελέγχους τραπεζών, έκανε  αποτιμήσεις χαρτοφυλακίων, συγχωνεύσεις,  εξαγορές και μελέτες. Πηγή: Press Publica. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη