Trending

To banks.com.gr εδραιώθηκε στην αγορά των οικονομικών & επιχειρηματικών portals

Πάνω από 330.000 υψηλόβαθμα στελέχη & ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και πάνω από 1.000.000 page views το 2018
O κ. Τάκης Πουρναράκης εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό του banks.com.gr ως υπεύθυνος της ενότητας “Auto Expert

Το Banks.com.gr το οικονομικό και επιχειρηματικό portal, της ETHOS MEDIA S.A., ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το Φεβρουάριο του 2018 καλύπτοντας την ειδησεογραφία γύρω από την πραγματική οικονομία και τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα χωρίς εξαρτήσεις από ποικιλώνυμα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Μελετώντας προσεκτικά τις εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα -όχι μόνον στο ελληνικό- αναδεικνύει τις νέες ευκαιρίες για όλους όσοι διαχειρίζονται, διακινούν ή απλώς συναλλάσσονται με το χρήμα σε όλες του τις σύγχρονες μορφές.

Ιδιαίτερη δημοσιογραφική βαρύτητα δίνεται μέσα από ξεχωριστή κατηγορία στον τομέα των Επενδύσεων που πραγματοποιούνται στη χώρα, ιδιωτικές και δημόσιες, με έμφαση στις πρώτες, δεδομένου ότι αυτές προσδοκάται να αποτελέσουν την ατμομηχανή για την ανάπτυξη της οικονομίας.

Μια ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων και αναλυτών, με διεθνή εμπειρία και διασυνδέσεις, με επικεφαλής τον Χρήστο Ν. Κώνστα δουλεύει συστηματικά για να προσθέσει ένα διαφορετικό λιθαράκι στο intelligence μιας νέας εποχής.

Η ένταξη του κ. Τάκη Πουρναράκη στο δυναμικό της δημοσιογραφικής ομάδας του portal θα εμπλουτίσει το  Banks.com.gr με χρηστικά άρθρα, δοκιμές & video-δοκιμές για το χώρο της αυτοκίνησης καθώς και αναλύσεις πριν και μετά από τους αγώνες της Formula 1.

Το 2019 το Banks.com.gr συνεχίζει με ακόμα περισσότερες επενδύσεις και εγκαινιάζει τη νέα στήλη «Τουρισμός /Ξενοδοχία» που την επιμελείται έγκριτη δημοσιογράφος της αγοράς.Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη