Trending

Τρία κορυφαία HUAWEI smartphones με δώρο τον ΦΠΑ σε όλα συνεργαζόμενα καταστήματα

Για όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας, και για όλους όσους επιθυμείτε ένα κορυφαίο smartphone τώρα είναι η ευκαιρία να  αποκτήσετε κάποιες από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς, σε ιδιαίτερα ευνοϊκή τιμή. Τα κορυφαία smartphone HUAWEI P20, HUAWEI P20 Pro και HUAWEI Mate 20 Pro προσφέρονται σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα με δώρο τον ΦΠΑ! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μοντέλο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Αν λοιπόν επιθυμείτε κορυφαία κάμερα για απίστευτες φωτογραφίες όπως δεν τις έχετε ξαναδεί, αν είστε λάτρεις του design και το smartphone είναι για εσάς αντικείμενο lifestyle ή αν είστε κολλημένος με τις επιδόσεις και την αξιοπιστία μιας συσκευής τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα σε μία Huawei συσκευή και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή.

Το HUAWEI P20 , HUAWEI P20 Pro και HUAWEI Mate 20 Pro βρίσκονται κοντά μας, ενθουσιάζοντας τους λάτρεις της τεχνολογίας και συνεχίζουν να παραμένουν στην κορυφή με επιδόσεις αιχμής. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που τα κάνει να ξεχωρίζουν;

HUAWEI Mate 20 Pro
Οκτώ πυρήνες, επεξεργαστής Kirin 980 με διπλή μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας NPU (AI), μνήμη RAM 6GB με μεγάλη OLED οθόνη 2K+ 6,39", τριπλό σύστημα κάμερας AI με φακούς Leica, μπαταρία 4.200mAh, αντοχή σε νερό και σκόνη! Ακούστε το ένστικτό σας και αγγίξτε την κορυφή με το βραβευμένο ως Best Smartphone - Judges’ Choice της MWC 2019.

HUAWEI P20 Pro                           
Αν το στυλ είναι κάτι παραπάνω από 4 γράμματα για εσάς, τότε το HUAWEI P20 Pro είναι η συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από το χέρι σας. Με τον ΦΠΑ να αποτελεί κάτι που δε σας αφορά, η εντυπωσιακή FullView FHD+ OLED οθόνη 6,1 ιντσών, τα  6GB μνήμης RAM, ο 8πυρηνος Kirin 970 με την μονάδα NPU και το τριπλό σύστημα κάμερας με οπτικά Leica, μπορούν τώρα να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας.

HUAWEI P20 (64GB)
Το HUAWEI P20 έρχεται να σας εκτοξεύσει στον πλανήτη της υψηλής τεχνολογίας. Η εντυπωσιακή FullView οθόνη των 5,8 ιντσών με την υψηλή ανάλυση και το LCD IPS πάνελ με τα 4GB RAM, ο 8πυρηνος Kirin 970 με τη μονάδα NPU, η μπαταρία των 3400mAh και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου, είναι χαρακτηριστικά που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Το AI σύστημα διπλής κάμερας της Leica των 20MP + 12MP πίσω και τα 24MP μπροστά μπορούν να σας εγγυηθούν ότι είτε στο Facebook, είτε στο Instagram οι φωτογραφίες σας θα είναι οι καλύτερες.

Αποκτήστε την ΑΙ συσκευή  που σας ταιριάζει! HUAWEI Mate 20 Pro, HUAWEI P20 Pro και HUAWEI P20, όμως βιαστείτε γιατί η προσφορά θα ισχύει έως και τις 25 Μαρτίου, σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα!
 
Σχετικά με τη Huawei

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.  Η εταιρεία διαθέτει 14 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D)  σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το Huawei Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της Huawei και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ. Το παγκόσμιο δίκτυο της Huawei, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr


Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη