Trending

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει πλέον νέο site

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  ( https://www.pvaigaiou.gov.gr/ ) εμπιστεύτηκε την ομάδα Web Experts της Ελληνικής Εταιρείας Διαδικτύου για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου μεγάλου δυναμικού site με πλούσιο υλικό και περιεχόμενο. Αυτή τη φορά η ΕΛΕΔ ξεπέρασε τον εαυτό της αφού δημιούργησε ένα full custom site βασισμένο στις τελευταίες τάσεις UX/UI, που παίζει σε οποιαδήποτε συσκευή και με ταχύτητες που εκπλήσσουν! 

Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε στην πλήρως διαχειρίσιμη αρχική σελίδα  είναι ένα slider με πανέμορφες φωτογραφίες από τα Ελληνικά μας νησιά που εναλλάσσονται διακριτικά κάνοντας τον χρήστη να ταξιδεύει!  Η περιήγηση είναι πολύ εύκολη προς τον επισκέπτη καθώς μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει με λίγα απλά clicks και μπορεί να αναζητήσει αγροτικά θέματα, έργα και δράσεις της Περιφέρειας αλλά και άρθρα που τον αφορούν. Επίσης, μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για διαγωνισμούς, προκηρύξεις θέσεων και ανακοινώσεις. 

Με το νέο αυτό site, ο πολίτης νιώθει ακόμα πιο κοντά στην Περιφέρεια αφού έχει διαθέσιμα τα στοιχεία όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου και μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρμόδιες υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή. 
Εντυπωσιακά και πολύ χρήσιμα είναι επίσης το custom calendar εκδηλώσεων στην αρχική σελίδα, που εμφανίζει δυναμικά τις προσεχείς εκδηλώσεις, αλλά και ένα slider με τα τελευταία videos της Περιφέρειας τα οποία ανανεώνονται αυτόματα. 
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη