Trending

Ο Πάνος Γερμανός σε ξενοδοχειακό deal

Γράφει η «ξενοδόχος»

Ένα ακόμη ξενοδοχειακό deal στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά στη μεγαλύτερη εμπορική πιάτσα της Ελλάδος προχωρά με πρωταγωνιστή τον γνωστό επιχειρηματία Πάνο Γερμανό.  

Ένα από τα ελάχιστα ελεύθερα ακίνητα του πεζοδρόμου, ιδιοκτησίας του …Mr. Public  μισθώνεται από τον ξενοδοχειακό επιχειρηματία Στέλιο Ιωαννίδη, το όνομα του οποίου έγινε ευρύτερα γνωστό όταν προ διετίας έκανε τη συμφωνία για τη μίσθωση του πρώην ξενοδοχείου La Mirage στην Ομόνοια.

Πρόκειται για το κτίριο, στη συμβολή των οδών Ερμού και Ευαγγελίστριας, που φιλοξενεί στο ισόγειό του εδώ και δύο χρόνια το  πρώτο και μοναδικό κατάστημα στη χώρα μας της γνωστής αλυσίδας Forever 21. Στο κτίριο θα δημιουργηθεί boutique ξενοδοχείο 4 αστέρων, το οποίο θα διαθέτει 30 δωμάτια και θα έχει και roof garden με θέα Ακρόπολη.  Περισσότερες πληροφορίες για το ενοίκιο δεν υπάρχουν ωστόσο  η αγορά αποτιμά τη μίσθωση σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Το νέο ξενοδοχείο θα είναι το δεύτερο, καινούριο ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει στον πεζόδρομο, μετά το 4 αστέρων Elia Ermou που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στον αριθμό 15- 17, ενώ σταθερή αξία στον πεζόδρομο παραμένει το το Electra Athens, των Electra Hotels & Resorts.

Ο Στέλιος Ιωαννίδης, ο οποίος διαθέτει κι άλλες μονάδες στην Αθήνα, ήταν αυτός που είχε υποβάλει προ διετίας τη μοναδική προσφορά για τη μίσθωση του πρώην La Mirage, ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας. Πρόσφατα, ο ίδιος υπέγραψε συμφωνία υπεκμίσθωσης για τη μονάδα της Ομόνοιας με την ισραηλινή Brown Hotels για το νέο τους ξενοδοχείο στην Ομόνοια και τη μετατροπή της παλιάς κι εγκαταλελειμμένης μονάδας των 208 δωματίων σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. banks.com.gr Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη