Trending

Η Huawei με το Offradio δίνουν ρεσιτάλ φωτογραφίας - θα είσαι;

Η Huawei με το Offradio δίνουν ρεσιτάλ φωτογραφίας στο πλαίσιο του Smartphone Festival στη Θεσσαλονίκη

Η μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας στην Ελλάδα συνεχίζεται και το πιο καινοτόμο ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!

Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου το Smartphone Festival - θεσμός της Huawei πλέον- έρχεται για ακόμη μία χρονιά  να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρίας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά. 

Και φυσικά στη μοναδική ποιότητα και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), που μέσω των συσκευών Huawei έχει γίνει ήδη μέρος της καθημερινότητάς μας καθώς και η τετραπλή κάμερα Leica που επιτρέπει τη λήψη ασυναγώνιστων selfie και βίντεο, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού 

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας σε πανελλαδικό επίπεδο, οι λάτρεις των smartphones και των gadgets θα έχουν η δυνατότητα να γνωρίσουν περισσότερα για οκτώ κορυφαίες συσκευές της Huawei και φυσικά να τις αποκτήσουν σε μοναδικές super deal τιμές από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της εταιρείας. 

Στο πλαίσιο του Smartphone Festival η Huawei σε συνεργασία με το offradio.gr παρουσιάζουν στη Θεσσαλονίκη ένα μοναδικό διαδραστικό photography masterclass.

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ο γνωστός φωτογράφος Στέφανος Τσακίρης θα δώσει πολύτιμα επαγγελματικά tips και μυστικά για τη λήψη φωτογραφίας like a pro με το Huawei P30 Pro -και τα άλλα κορυφαία smartphones της Huawei! 

ΠΟΤΕ: Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

ΠΟΥ: Ξεκινάμε από το ΦωτοΓραφείον, Βενιζέλου 23 στις 17.00 και θα καταλήξουμε στο Λιμάνι.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη