Trending

Εκτός SAP ο CEO

Η Jennifer Morgan και ο Christian Klein αποτελούν τους νέους διαδόχους του διευθύνοντος συμβούλου Bill McDermott, ο οποίος αποχωρεί αφού ηγήθηκε της μεγαλύτερης εταιρείας λογισμικού της Ευρώπης στη διάρκεια μιας δεκαετίας σημαντικών αλλαγών στη βιομηχανία.

Η απόφασή του Bill McDermott να αποχωρήσει, όπως εξήγησε, ήταν πολύ προσωπική και μολονότι δεν είναι έτοιμος να συνταξιοδοτηθεί, πιστεύει απλά ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραδώσει τα ηνία της εταιρείας. 

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, με αφορμή την αποχώρησή του από το τιμόνι της SAP, σημείωσε πως  «όταν μπορείτε να λάβετε αποφάσεις από μια θέση δύναμης, πρέπει να είστε πάντα ευχαριστημένοι.


Οι διάδοχοι

Τόσο η Jennifer Morgan όσο και ο Christian Klein, πλέον συνδιευθύνοντες σύμβουλοι,  κατείχαν εκτελεστικές θέσεις στην εταιρεία και υπηρέτησαν στο συμβούλιο της SAP μαζί για τα τελευταία χρόνια. Προφανώς, σχεδιάζουν να συνεχίσουν σε μια παρόμοια πορεία όπως η McDermott «. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλλαγή της ηγεσίας συνοδεύτηκε με ενίσχυση της εταιρείας στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης με την μετοχή να καταγράφει άνοδο 8,1%. Banks.com.gr

Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη