Trending

Syros Tennis Holidays: το καλοκαιρινό τουρνουά

Γράφουν οι Βενέδικτος Πολίτης και Λύδια Ρηγούτσου


  • Τι είναι το Tennis Tour @ Syros A.T.T. Club Players;

Το Tennis Tour @ Syros A.T.T. Club Players είναι ένα τουρνουά τένις που απευθύνεται σε παίκτες και παίκτριες τένις όλων των επιπέδων και διεξήχθη για πρώτη φορά στη Σύρο το καλοκαίρι του 2020. Το τουρνουά περιλάμβανε τις κατηγορίες των μονών, διπλών και μικτών παιχνιδιών ανάλογα με την προτίμηση των συμμετεχόντων/-ουσών.

 

  • Ποιοι/-ες το διοργανώνουν;

Τη διοργάνωση Tennis Tour @ Syros A.T.T. Club Players έχουν αναλάβει ο προπονητής και πρώην αθλητής τένις Βενέδικτος Πολίτης -που κατάγεται από τη Σύρο- σε συνεργασία με το Hotel Olympia που βρίσκεται στον Φοίνικα ένα παραθαλάσσιο χωριό της Σύρου. Φυσικά, οι αγώνες έλαβαν χώρα στα γήπεδα τένις του ξενοδοχείου.

 

  • Πού έγκειται το κλειδί της επιτυχίας;

Το κλειδί της επιτυχίας δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το φιλικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ των συμμετεχόντων/-ουσών αλλά και τη ζεστή φιλοξενία από την πλευρά των διοργανωτών. Φυσικά, τον σημαντικότερο ρόλο έπαιξε η αγάπη όλων για το άθλημα!

 

  • Ποιες αλλαγές θα γίνουν φέτος στη διοργάνωση;

Με στόχο την εξέλιξη και τη βελτίωση του τουρνουά, μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που θα διαπιστώσουν φέτος οι συμμετέχοντες/-ουσες είναι η πλήρης ανακαίνιση των γηπέδων αλλά και η ενσωμάτωση επιπέδων που αποσκοπούν στη μέγιστη ικανοποίηση των παικτών. 



  • Ποια ήταν η φιλοσοφία πίσω από το συγκεκριμένο τουρνουά τένις;

Πρωταρχική ιδέα πίσω από τη διοργάνωση ήταν να δοθεί η ευκαιρία στους/στις συμμετέχοντες/-ουσες να συνδυάσουν το τένις με τις διακοπές τους σε ένα πανέμορφο νησί. Σκοπός ήταν, μέσω του τουρνουά, να δοθεί η δυνατότητα στους/στις συμμετέχοντες/-ουσες να πάρουν μέρος στους αγώνες, να γνωρίσουν ανθρώπους από διάφορες περιοχές που τρέφουν αμοιβαία αγάπη για το άθλημα, να γίνουν μια παρέα όλοι/-ες μαζί και να παρακολουθήσουν αγώνες συμμετεχόντων/-ουσών. Η απόλαυση έρχεται να ολοκληρωθεί με τη διαμονή σε ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά ένα βήμα από τη θάλασσα! 


  • Πώς μπορείτε να μάθετε παραπάνω πληροφορίες για το τουρνουά;

Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας σχετικά με το τουρνουά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε είτε με τον υπεύθυνο προπονητή, Βενέδικτο Πολίτη (τηλ. επικοινωνίας: 6936721648) είτε με την υπεύθυνη επικοινωνίας εκ μέρους του ξενοδοχείου Olympia, Λύδια Ρηγούτσου (τηλ. επικοινωνίας: 6930473099, 22810-42212).






Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη