Trending

"Call of Duty": Η Microsoft εξαγοράζει την Activision

Σε συμφωνία για την εξαγορά της Activision Blizzard, μεγάλης εταιρίας εταιρίας βιντεοπαιχνιδιών (Call of Duty), φέρεται να έχει φτάσει  ή να πλησιάζει η Microsoft, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου. Η Microsoft διαθέτει και την πλατφόρμα παιχνιδιών XBox, ενώ αναπτύσσει συνεχώς τεχνολογίες επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, οπότε γεννώνται συνέργειες.


Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Wall Street Journal, το deal φέρεται να έχει κλείσει καθώς αναφέρεται ότι το αντίτιμο έχει οριστικοποιηθεί στα 68,7 δισ. δολάρια. Άλλες πληροφορίες του Reuters αναφέρουν ότι το αντίτιμο είναι λίγο ψηλότερα στα 70 δις δολάρια, ενώ πληροφορίες του Bloomberg ανέφεραν ότι η συμφωνία είναι κοντά.

Στο μεταξύ, η μετοχή της Activision στην προ-αγορά της Wall Street εκτινάσσεται κατά 37% ενώ η μετοχή της Microsoft, υποχωρεί κατά 2%.

Η Activision είναι η εταιρία που βρίσκεται πίσω από γνωστά βιντεοπαιχνίδια, όπως το Call of Duty και το Tony Hawk’s Pro Skater. Banks.com.gr  Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη