Trending

Το Nobu, ο Robert De Niro και η επένδυση στη Σαντορίνη

To brand lifestyle ξενοδοχείων Nobu Hospitality που ιδρύθηκε από την Nobu Matsuhisa, τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον παραγωγό ταινιών Μέιρ Τέπερ, ανακοινώνει το πρώτο ξενοδοχείο και εστιατόριο στην Ελλάδα, το Nobu Hotel and Restaurant Santorini, το οποίο πρόκειται να ανοίξει την Άνοιξη του 2022.

Πρόκειται για μπουτίκ ξενοδοχείο στις νοτιοανατολικές ακτές της Σαντορίνης που θα περιλαμβάνει ενυπόγραφο Nobu Restaurant, σπα, κέντρο γυμναστικής, πισίνα υπερχείλισης διπλού επιπέδου και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα, προσφέροντας πανοραμική θέα στη Καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος από την ορεινή τοποθεσία του στο Ημερβίγλι. Βρίσκεται 10 λεπτά οδικώς από την Οία και 20 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού.


Η Nobu Hospitality υπέγραψε μακροχρόνια συμφωνία διαχείρισης με την MonteRock International (MRI), έναν όμιλος με περισσότερα από 25 έτη εμπειρίας σε πολλές βιομηχανίας όπως η φιλοξενία, τα μέσα ενημέρωσης, το φαγητό και ποτό, την κτηματαγορά, τις τράπεζες και τη βιομηχανική τεχνολογία.

Το Nobu Hotel and Restaurant Santorini αποτελεί το 26ο ξενοδοχείο του ομίλου στον κόσμο και το δέκατο στην Ευρώπη. Σε φάση κατασκευής βρίσκονται νέα ξενοδοχεία στη Ρώμη, το Σαν Σεμπαστιαν και το Αμβούργο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nobu Hospitality, Trevor Horwell,δήλωσε: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και που συνεργαζόμαστε με την τοπική κοινότητα επάνω σε αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ. Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο λόγω της σπάνιας ομορφιάς της, γνωστή για την ξεχωριστή κουζίνα της, τη λευκή αρχιτεκτονική με φόντο απότομους βράχχους και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε τους ντόπιους και τους διεθνείς ταξιδιώτες να ζήσουν από κοντά το lifestyle της Nobu σε αυτόν το ξεχωριστό προορισμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της MonteRock International, Alfredo Longo, δήλωσε: Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη σταθερή συνεργασία που έχουμε το brand Nobu όλα αυτά τα χρόνια και είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι να διευρύνουμε μαζί τη βιομηχανία φιλοξενίας. tornosnews.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη