Trending

Μαζικές απολύσεις και διακοπή έκδοσης περιοδικών


Η χρονιά άλλαξε αλλά λίγο πριν το ρολόϊ δείξει 12 ανακοινώθηκαν μαζικές απολύσεις και αναστολές έκδοσης περιοδικών σε διαφορετικούς εκδοτικούς οργανισμούς.

Όπως μας πληροφορεί το dailymedia, σε επτά απολύσεις προχώρησαν οι «Αττικές Εκδόσεις» την προηγούμενη Τετάρτη με δημοσιογράφους, γραφίστες και εργαζόμενους στο τμήμα μάρκετινγκ να χάνουν τη δουλειά τους.

Μάλιστα αποφασίστηκε η αναστολή των εκδόσεων των περιοδικών «Celebrity» και «Mirror» που εκδίδονται από τον συγκεκριμένο όμιλο.

Από τον ίδιο όμιλο είχε ανασταλεί και η έκδοση του περιοδικού «Esquire» που έφερε ακόμη δύο απολύσεις. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανακοινώσει την αναστολή έκδοσής του και το περιοδικό «People» της Olive media.

Οι Αττικές εκδόσεις βγάζουν μεταξύ άλλων τα περιοδικά «Τηλέραμα», «Τηλεθεατής», «Madame Figaro» και «Shape». Πριν λίγο καιρό ο ίδιος όμιλος εκδόσεων εξαγόρασε την ιστοσελίδα TheToc. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα --> Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη