Trending

Ιωάννα Μαλέσκου: ανατροπή στον ΣΚΑΪ


 Μία είδηση «βόμβα» για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου, που αν επιβεβαιωθεί θα ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, μεταφέρει το iciao.gr.

 Συγκεκριμένα, ενώ οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση την παρουσιάστριας από το κανάλι του Φαλήρου, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν αποκλείεται τελικά να γίνει η ανατροπή και το «Love it» να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν. 

Οι λόγοι πίσω από αυτήν την απόφαση είναι δύο: αφενός το κόστος της εκπομπής είναι αρκετά χαμηλό και δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα το budget του σταθμού, αφετέρου υπάρχουν πολλοί χορηγοί που, παρά τα χαμηλά νούμερα, εμπιστεύονται την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλουν να διαφημιστούν στην εκπομπή της. 

Άλλωστε, η κρητικιά παρουσιάστρια έχει φανατικό γυναικείο κοινό και αποτελεί ένα από τα πιο «δυνατά» ονόματα για τους διαφημιστές. 

Έτσι, φαίνεται ότι τελικά στον ΣΚΑΙ εξετάζουν την παραμονή της στο κανάλι για μια ακόμα σεζόν, αφού μπορεί να μην «σπάει» τα κοντέρ της AGB όμως φέρνει... λεφτά στο ταμείο. 

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα. Tvnea Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη