Trending

Μαζί με τον Β.Μαρινάκη, και ο Ιβάν Σαββίδης μπαίνει δυναμικά στο e-commerce


Κοσμοσυρροή στο ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η κάθοδος του Ομίλου Β.Μαρινάκη στο χώρο με την Shopflix, έχουμε πληροφορίες για παράλληλη κίνηση του Ιβάν Σαββίδη.

Βήμα εισόδου στο ηλεκτρονικό εμπόριο πραγματοποίησε ο όμιλος Dimera συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Η ονομασία του ιστότοπου ηλεκτρονικής πώλησης αγαθών είναι open-market.gr και υπάγεται στη Dimera Group ΜΕΠΕ, η οποία έχει έδρα την οδό Μικράς Ασίας, όπου βρίσκεται το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Της προαναφερόμενης εταιρείας ηγούνται οι δύο στενοί συνεργάτες του επιχειρηματία, Maria Goncharova και Artur Davidian. 

Με εξυπηρέτηση από το logistics system της Public
To ηλεκτρονικό κατάστημα του ομίλου Dimera διαθέτει προϊόντα τεχνολογίας και είδη σπιτιού. Ως προς τους όρους αγορών και υπηρεσιών που παρέχει προς το καταναλωτικό κοινό δίνει την δυνατότητα για πληρωμή των παραγγελιών σε έως και 12 άτοκες δόσεις με δωρεάν μεταφορικά. Το open-market αναφέρει ότι ο χρόνος παράδοσης για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είναι δύο ημέρες, για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι τέσσερις ημέρες και στις έξι ημέρες ανέρχεται ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας. Mάλιστα, η διανομή των παραγγελιών εξυπηρετείται μέσα από το logistics system της Retail World Α.Ε. εταιρείας που διαχειρίζεται το δίκτυο καταστημάτων Public.

Διεύθυνση επιστροφής παραγγελιών αυτή του τηλεοπτικού σταθμού Open
Nα σημειωθεί ότι η ονομασία του ηλεκτρονικού καταστήματος που συνέστησε ο όμιλος του Ιβάν Σαββίδη, ταυτίζεται με το γνωστό κανάλι της Παιανίας, Οpen, επίσης συμφερόντων του επιχειρηματία. Μάλιστα ως διεύθυνση επιστροφής των παραγγελιών αναφέρεται η έδρα του καναλιού Open, δηλαδή το 2ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Μαρκόπουλου – Παιανίας, όπου και εδρεύει η Dimera Εκδοτική Α.Ε.
Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη