Trending

Survivor: Το πανάκριβο συμβόλαιο της Κάτιας Ταραμπάνκο



 Την επιστροφή της στο Survivor κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποχώρησε από τον περσινό κύκλο λόγω προβλήματος υγείας.

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και νικήτρια του GNTM κατάφερε να «κλείσει» μια ιδιαίτερα ικανοποιητική συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι, η Κάτια θα αμείβεται με το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, σύμφωνα με το Πρωινό.

Έτσι για παράδειγμα, που παραμείνει ένα μήνα θα λάβει 40.000 ευρώ κ.ο.κ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το συμβόλαιό της έχει αυστηρές ρήτρες.

Οι όροι του συμβολαίου της είναι: μηδενική ρήτρα αποχώρησης, μη καταβολή χρημάτων σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης, καταβολή συνολικού μηνιαίου μισθού για αποχώρηση με εντολή γιατρού και option για μελλοντική συνεργασία με την εταιρεία Acun Medya.

Συνεπώς, η Κάτια δεν θα πληρωθεί σε περίπτωση που αποχωρήσει οικειοθελώς, παρά μόνο αν πρόκειται για σοβαρούς ιατρικούς λόγους. Παράλληλα, η παίκτρια έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με την εταιρεία παραγωγής σε κάποια μελλοντική δουλειά.

Το Πρωινό αποκάλυψε, επίσης, τα χρήματα που λάμβαναν οι παίκτες που αποχώρησαν την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας εισέπραττε 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ η πρωταθλήτρια του kick boxing, Αθηνά Ευμορφιάδη, 3.400 ευρώ. Mononews Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη