Trending

Το ξενοδοχείο "Πεντελικόν" θα ανοίξει ξανά: Ιδιοκτήτης-έκπληξη


Η Hilton και ο όμιλος SCD LTD ανακοίνωσαν τα σχέδια για το άνοιγμα δύο ξενοδοχείων στην Αθήνα, ως μέρος μιας συμφωνίας διαχείρισης με θυγατρικές της SCD Group LTD.

Το ιστορικό Πεντελικόν, της συλλογής Curio από τη Hilton, ένα ξενοδοχείο 117 δωματίων στο πολυτελές βόρειο προάστιο της Κηφισιάς, θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο της Curio Collection by Hilton στην ηπειρωτική Ελλάδα όταν ανοίξει το 2024. Το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο, ξενοδοχείο 83 δωματίων που ανοίγει στο λιμάνι του Πειραιά, θα είναι το πρώτο ελληνικό ακίνητο της Hampton by Hilton.

Ο Θεόδωρος Δουζόγλου, διευθυντής και μέτοχος της SCD Group LTD. ανέφερε, «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας στην Ελλάδα σε συνεργασία με μια διεθνή κορυφαία εταιρεία όπως η Hilton.

Η ανάκαμψη του τουρισμού στην Ελλάδα είναι πολλά υποσχόμενη και, με τόσο μεγάλη και ανεκπλήρωτη επιθυμία για ταξίδια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την ανάπτυξη ξενοδοχείων υψηλής ποιότητας στην Αθήνα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες στο Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο και στο Pentelikon Athens, Curio Collection by Hilton».

Στο γνωστό ξενοδοχείο Πεντελικόν, ο όμιλος SCD θα πραγματοποίησει επένδυση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του εν όψει του rebranding υπό την συλλογή Curio της Hilton, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και αποκαθιστώντας τη μοναδική του λάμψη. Banks Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη