Trending

Η ασφυκτική πίεση των καναλιών στις διαφημιστικές εταιρείες


Σκληρές πιέσεις ασκούνται από τα κανάλια στα media shops για τα διαφημιστικά πακέτα… Εξαίρεση αποτελεί το OPEN, αφού τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφει δεν του επιτρέπουν να διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις απέναντι στους υπόλοιπους MEGA, ΣΚΑΙ, ALPHA, STAR, ANT1 που μαζεύουν όλο το χαρτί!

Οσο το κανάλι της Παιανίας δεν ανασυντάσσεται και δεν έχει πρόγραμμα η αγορά – όπως και το τηλεοπτικό κοινό, θα το αφήνουν στην άκρη… Αυτήν τη στιγμή όλα τα κανάλια έχουν κάτι να επιδείξουν, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο… Όλα όμως έχουν κάποια δυνατά προγράμματα, μόνο το OPEN υπολείπεται σε όλες τις ζώνες μένοντας στην ουσία εκτός ανταγωνισμού.

Το MEGA φέτος παίζει δυνατά σχεδόν όλη τη διάρκεια της ημέρας σε επίπεδο ψυχαγωγίας, ενώ κερδίζει το στοίχημα και του δελτίου ειδήσεων! Ο ΣΚΑΙ αντιμετωπίζει θέμα στα νεανικά κοινά, αλλά έχει ισχυρά προγράμματα και ελκυστικά για τους διαφημιστές. Το ίδιο και ο ΑΝΤ1, παίζει επίσης δυνατά σε πολλές ζώνες με σειρές και παιχνίδια και γενικότερα στην ψυχαγωγία… Όπως και ο ALPHA και το STAR με ισχυρά προγράμματα! Enimerosi24 Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη