Trending

Spitogatos: Εξαγόρασε εταιρεία στην Κροατία


Την επέκτασή της στη νοτιοανατολική Ευρώπη συνεχίζει η ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων, Spitogatos με την εξαγορά της ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων Crozilla.com (www.crozilla.com) στην Κροατία.

Η Crozilla ανήκε στη γερμανική εταιρεία Immowelt, μέλος του Ομίλου AVIV και στον ιδρυτή της Ante Tabak. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά του brand Crozilla και των ιστοσελίδων crozilla και crozilla-nekretnine ενισχύει την ηγετική θέση του Spitogatos, μέλος του Ομίλου Real Web, στην Κροατία όπου έχει ήδη παρουσία με το brand Indomio το οποίο ξεκίνησε το 2018 και προβάλλει σήμερα πάνω από 600 μεσιτικά γραφεία και ιδιώτες με περισσότερες από 150.000 δημοσιευμένες αγγελίες.

Η εξαγορά του Crozilla.com ολοκληρώθηκε μετά το πρόσφατο λανσάρισμα του νέου website, που αναπτύχθηκε πάνω στην τεχνολογία του Spitogatos και από την Ομάδα των engineers του στην Ελλάδα και σύντομα θα ακολουθήσει και η νέα εφαρμογή για smartphones και tablets.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το Crozilla και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα αποφέρει μεγάλα οφέλη στους Κροάτες ιδιώτες και μεσιτικά γραφεία αλλά και στους χρήστες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα ακίνητο στην Κροατία. Η χρήση της τεχνολογικής πλατφόρμας που έχουμε αναπτύξει σε πολλές χώρες, μας επιτρέπει να επιδιώκουμε προκλήσεις που διαφορετικά δεν θα ήταν εύκολο να εκπληρωθούν» ανέφερε ο Δημήτρης Μελαχροινός, ιδρυτής και CEO του Spitogatos.

Σημειώνεται ότι η Immowelt, μέλος του Ομίλου AVIV, παραμένει ο πλειοψηφικός ιδιοκτήτης του Digitalni klik της οποίας οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν λογισμικό για brands του Ομίλου AVIV. Η AVIV, με τη δυναμική των brands της, Immowelt, Immonet, SeLoger και Immoweb, εστιάζει στις αγορές της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Γαλλίας και του Βελγίου στον τομέα των real estate portals. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη