Trending

Μεταγραφή στελέχους από τη Mytilineos στην Mondelez South Central Europe

Καθήκοντα Director, SCE People Lead στο νέο hub South Central Europe της Mondelēz αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου η Δήμητρα Μασαούτη, η οποία μετά από δυόμιση χρόνια αποχωρεί από την Mytilineos, στην οποία κατείχε τη θέση της People Strategy & Experience Director. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ίδια σε ανακοίνωσή της: «Έπειτα από 2,5 πολύ παραγωγικά χρόνια, αποφάσισα να αποδεχτώ μια πρόταση συνεργασίας και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.


Δεν ήταν εύκολη απόφαση, καθώς είχα την τύχη και το προνόμιο να συνεργάζομαι με χαρισματικούς ηγέτες, σε έναν διαρκώς αναπτυσσόμενο οργανισμό. Είμαι ευγνώμων για τις εμπειρίες που απόκτησα, για όσα έμαθα, και νιώθω θαυμασμό, εκτίμηση και αγάπη».

Επιπλέον, αναφερόμενη στο νέο της ρόλο, εξήγησε πως μέσω αυτού «θα αξιοποιηθούν οι δυνατότητες του δικτύου διανομής της Chipita στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη για να βελτιωθεί η διανομή στην περιοχή, ενώ θα συνεχίσει η εισαγωγή των brands σε νέες χώρες της περιοχής και πέρα από αυτήν.

Επίσης, θα αξιοποιηθούν οι διαφοροποιημένες δυνατότητες της Chipita Global S.A. με πρόσθετη τεχνογνωσία στις προμήθειες και την κατασκευή». «Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος μιας μεγάλης ομάδας στην οποία εργαζόμαστε για τα πιο δημοφιλή brands, είμαστε αεικίνητοι, υπερασπιζόμαστε το σωστό και είμαστε ο εαυτός μας!» καταλήγει η ανακοίνωσή της. Βρείτε μας στο Google News, στο Facebook, στο LinkedIn, και στο Instagram
Νεότερη Παλαιότερη