Trending

AGORA - 1st Corporate Affairs Forum 2023 στην Αθήνα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι επαγγελματίες Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας θα συζητήσουν τα interna corporis τους στο AGORA - 1st Corporate Affairs Forum 2023 (www.agora-caforum.gr), το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο, στην Αθήνα.
 

Στο AGORA - 1st Corporate Affairs Forum 2023, θα συμμετάσχουν στελέχη Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας, επικεφαλής εταιρειών, στελέχη δικηγορικών εταιρειών, πανεπιστημιακοί και ειδικοί, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να συζητήσουν τις εξελίξεις και προκλήσεις στους σημερινούς αβέβαιους καιρούς, αλλά και να δικτυωθούν και να μοιραστούν εμπειρίες.
 
Το AGORA Forum οργανώνεται από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS και θα περιλαμβάνει ομιλίες σημαντικών εταίρων και στρατηγικές συζητήσεις σε σειρά θεμάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας, με στόχο να αποκομίσουν ιδέες και καλές πρακτικές από συναδέλφους τους και από διάφορους κλάδους.
 
Οι θεματικές ενότητες του AGORA - 1st Corporate Affairs Forum 2023 θα είναι οι εξής:
Ρυθμιστικό πλαίσιο ομάδων πίεσης στην Ελλάδα: Διδάγματα και προοπτικές
Επικοινωνία για Εταιρικές Υποθέσεις – Σχεδιασμός στρατηγικής και ψηφιακά εργαλεία
Η εικόνα του επαγγέλματος των Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα
Πορεία σε αβέβαιους καιρούς: Πώς επιχειρήσεις και κυβερνήσεις μπορούν να εργαστούν μαζί;
Εταιρικές Υποθέσεις στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες: Ομοιότητες, διαφορές, αλληλεπιδράσεις
Βιώσιμη Ανάπτυξη και ESG – Καλές Πρακτικές
Επικοινωνία Κρίσεων
Μπορεί να νοούνται απαγορεύσεις κλάδων κατά την άσκηση της λειτουργίας των Εταιρικών Υποθέσεων;
Διαλέγοντας συμβούλους Εταιρικών Υποθέσεων
Ο ρόλος της επιστήμης στη διαμόρφωση δημόσιων πολιτικών
Τι θα απασχολήσει τα ευρωπαϊκά κοινοτικά όργανα έως το τέλος 2023;  
 
Ο ιδρυτής του AGORA – Corporate Affairs Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Το AGORA – Corporate Affairs Forum γεννήθηκε από τη διαπίστωση της εμφατικής έλλειψης μιας ευκαιρίας  συνάντησης μεταξύ επαγγελματιών Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας, στην οποία οι επαγγελματίες αυτοί θα μπορούν να συζητήσουν μεταξύ τους, αλλά και με άλλους εταίρους, τα interna corporis, τον δικό τους επαγγελματικό μικρόκοσμο, τις προκλήσεις, τις δυσκολίες, τις διεθνείς εμπειρίες, τις προοπτικές, όλα αυτά δηλαδή που δεν είχαν την ευκαιρία, έως σήμερα, να τα συζητήσουν σε ένα δομημένο πλαίσιο. Ήδη, από τις πρώτες συζητήσεις μας, οι επαγγελματίες υποδέχονται ενθέρμως την προοπτική αυτή, η δική μας δε φιλοδοξία είναι να καταστεί ετήσιος «θεσμός». Ραντεβού, λοιπόν, τον Μάιο στο AGORA, 1st Corporate Affairs Forum 2023!».
Βρείτε μας στο Google News, στο Facebook, στο LinkedIn, και στο Instagram
Νεότερη Παλαιότερη